Novica
13.06.2023

Z mesta glavnega trenerja se poslavlja Miro Alilović

Z zaključkom tekmovalne sezone 2022/23 se z mesta glavnega trenerja članske ekipe Cedevite Olimpije poslavlja Miro Alilović, ki je vodenje ekipe prevzel v marcu, in jo popeljal do naslova državnega prvaka ter polfinala v regionalni ligi. Miro Alilović se je na klop članske ekipe Cedevite Olimpije usedel leta 2021, sprva kot pomočnik glavnemu trenerju Jurici … Continued

Z zaključkom tekmovalne sezone 2022/23 se z mesta glavnega trenerja članske ekipe Cedevite Olimpije poslavlja Miro Alilović, ki je vodenje ekipe prevzel v marcu, in jo popeljal do naslova državnega prvaka ter polfinala v regionalni ligi.

Miro Alilović se je na klop članske ekipe Cedevite Olimpije usedel leta 2021, sprva kot pomočnik glavnemu trenerju Jurici Golemcu, pod odhodu Golemca v marcu 2023, pa je Alilović zasedel mesto glavnega trenerja ljubljanske zasedbe. Ekipo je vodil do mesta v polfinalu regionalne lige, kjer so Zeleno-oranžni po treh tekmah iz boja za najvišja mesta izpadli proti Partizanu Mozzart Bet, in naslova slovenskega državnega prvaka, tretjega zaporednega, skupno pa že dvajsetega v samostojni Sloveniji.

“Zahvaljujem se vsem članom strokovnega štaba, s katerimi sem sodeloval v tem obdobju, saj je bilo moje delo ob njihovi podpori veliko lažje. Zahvaljujem se tudi vodstvu kluba, sponzorjem in navijačem, ki so nas vedno prišli podpirat, ko je bilo najtežje. Sezona je bila težka in naporna, slavje ob končni osvojitvi naslova državnega prvaka pa je bilo zato toliko slajše. Žal pa je imelo to veselje veliko grenkega priokusa zaradi poškodbe kapetana Eda Murića. Vem, da je Edo velik borec, zato mu želim, da čim bolje prestane rehabilitacijo po poškodbi, in da se v najkrajšem možnem času vrne na parket,” je ob slovesu z mesta glavnega trenerja Cedevite Olimpije povedal Miro Alilović.

Vsi pri KK Cedevita Olimpija se Miru Aliloviću zahvaljujemo za vse, kar je napravil v okviru delovanja v ljubljanskem klubu, in mu hkrati želimo vso srečo pri prihajajočih izzivih.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji