Direktor: Davor Užbinec

Davor Užbinec, nekdanji glavni direktor Košarkarskega kluba Cedevita Zagreb, je del zgodbe razvoja KK Cedevita Zagreb od samega začetka. Leta 2005 je bil imenovan za člana uprave kluba, leta 2015 pa je prevzel mesto glavnega direktorja. Na to mesto je prišel z bogatimi poslovnimi izkušnjami s področja logistike, transporta in distribucije, zasedal pa je vodilna mesta v družbah, kot so Lagos, Lura in Atlantic Grupa. Še pred nastopom profesionalne funkcije v KK Cedevita Zagreb je s prizadevnostjo razvijal klub, pri tem pa je bil najbolj osredotočen na mlajše kategorije in košarkarsko šolo, ki danes združuje več kot tisoč otrok. Kot glavni direktor kluba je omogočil vse potrebne organizacijske predpogoje za športne uspehe, ki so sledili. Pri tem se je naslanjal na klubsko tradicijo in ambicijo »fair-playa« ter poslovanja. Davor Užbinec je eden izmed najzaslužnejših za izjemen ugled, ki ga KK Cedevita Zagreb uživa v mednarodnih in evropskih okvirjih.

Športni direktor: Sani Bečirović

Sani Bečirović, eden najuspešnejših slovenskih košarkarjev vseh časov, se je v svoji profesionalni karieri izkazal kot eden najboljših košarkarjev svoje generacije v evropskem merilu, saj je med drugim izjemno kariero igralca gradil v klubih Olimpija, Virtus Bologna, Lottomatico Roma, vrhunec kariere pa je dosegel kot igralec Panathinaikosa, s katerim je osvojil dva naslova grškega državnega in pokalnega prvaka ter naslov prvaka Evrolige. Barve Slovenije je kot član reprezentance zastopal na treh evropskih prvenstvih ter na dveh svetovnih prvenstvih. V kategoriji U20 je leta 2000 s slovensko reprezentanco osvojil zlato medaljo na evropskem prvenstvu. Preizkusil se je tudi v vlogi pomočnika glavnega trenerja pri Panathinaikosu. Po koncu profesionalne igralske in trenerske kariere se je posvetil razvoju mladih košarkarjev ter zastopanju profesionalnih igralcev.

 

Tehnični direktor: Krešimir Novosel

Krešimir Novosel, sin legendarnega trenerja Mirka Novosela, je nekdanji direktor Košarkarskega kluba Cedevita Zagreb, kjer je deloval osem let, po tem, ko je prav v Cedeviti tudi sklenil svojo košarkarsko pot. Iz zagrebških pisarn pa ga je leta 2015 pot vodila na mesto direktorja Lige ABA. Kot glavni operativec regionalnega tekmovanja je Novosel deloval vse do letos.

V KK Cedevita Olimpija bo Novosel deloval kot tehnični direktor, njegove glavne naloge pa bodo povezane s komunikacijo z vodstvi različnih tekmovanj, v katerih bo v prihodnjih sezonah nastopalo člansko moštvo Cedevite Olimpije, obenem pa bo v klubu odgovoren za to, da znotraj kluba vse poteka po smernicah in pravilnikih tekmovanj, tako mednarodnih, kot domačih.

Kontakt: kresimir.novosel@cedevita.olimpija.com

Vodja financ: Nataša Peternelj

Tel. številka: +386 [0]51 605 060
Elektronska pošta: natasa.peternelj@cedevita.olimpija.com

 

Vstopnice: Alja Samec

Tel. številka: +386 [0]31 810 922
Kontakt: alja.samec@cedevita.olimpija.com

 

Marketing: Matic Lisac

Tel. številka: +386 [0]31 810 904
Kontakt: matic.lisac@cedevita.olimpija.com

 

Marketing: Nika Gašparac

Tel. številka: +386 [0]31 810 914
Kontakt: nika.gasparac@cedevita.olimpija.com

Odnosi z javnostmi: Igor Jagić

Tel. številka: +385 91 233 0218
Kontakt: igor.jagic@cedevita.olimpija.com

 

Odnosi z javnostmi: Tine Ružič

Tel. številka: +386 [0]40 705 424 ali + 386 [0]31 810 896
Kontakt: tine.ruzic@cedevita.olimpija.com

 

Ekonom: Matej Borkovič

Tel. številka: +386 [0]41 407 263
Kontakt:
matej.borkovic@cedevita.olimpija.com

 

Ekonom: Mitja Tršelič

Tel. številka: +386 [0]41 650 615
Kontakt: mitja.trselic@cedevita.olimpija.com

 

Ekonom: Frenk Mirnik

Tel. številka: +386 [0]41 323 381
Kontakt: frenk@cedevita.olimpija.com

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji