Kampanja #ZmajevaDruzina povzema duh enotnosti in poudarja idejo, da navijači in igralci niso zgolj posamezniki, ampak razširjena družina s skupno strastjo do košarke. Pobuda poudarja zavezanost košarkarskega kluba k angažiranosti skupnosti in prepričanju, da ima vsak od nas svojo vlogo pri uspehu in rasti skupnosti, ki se povezuje s Cedevito Olimpijo.

Z atraktivnimi dogodki in dejavnostmi bo #ZmajevaDruzina izpostavljala edinstveno povezavo med klubom in navijači, obenem pa jih spodbujala, da postanejo aktivni udeleženci v zgodbi Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Kampanja bo navijačem ponudila možnost in priložnost, da komunicirajo z igralci, delijo svoje zgodbe in pokažejo svojo podporo klubu.

“Ob začetku kampanje Zmajeva družina smo navdušeni, saj uteleša idejo globoke povezanosti in občutka pripadnosti, ki obstaja med našim klubom, igralci in navijači,” je dejal direktor Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, Davor Užbinec. “Verjamemo, da so naši navijači sestavni del naših uspehov. Kampanja nam omogoča, da prepoznamo in slavimo njihovo podporo ter predanost. Skupaj tvorimo močno in enotno družino, Zmajevo družino, v kateri je vsak člen pomemben, in je del celotnega mozaika, ki mu rečemo Cedevita Olimpija. V vsakem od nas bije Zmajevo srce, ki s skupnim utripom tvori Zmajevo družino.”

Kampanja #ZmajevaDruzina bo vključevala veliko aktivnosti, kjer bodo navijači postavljeni v ospredje, imeli pa bodo priložnost interakcije z igralci, ter sodelovati v projektih, ki bodo izžarevali duh skupnosti. Tudi dogodki bodo organizirani v družinskem duhu, navijači pa bodo lahko svojo pripadnost in enotnost pokazali z ekskluzivnimi navijaškimi artikli, ki bodo na voljo v spletni in uradni trgovini. S klubom bodo navijači lahko sodelovali tudi preko družbenih omrežij, spletne strani in aplikacije 6.Zmaj, ter na ta način aktivno soustvarjali življenje znotraj #ZmajevaDruzina.

Navijače Cedevite Olimpije vzpodbujamo, da se pridružijo gibanju #ZmajevaDruzina, v svojih objavah na družbenih omrežjih uporabijo uradni ‘hashtag’ kampanje #ZmajevaDruzina in tako delijo svoje zgodbe, spomine in izkušnje, povezane s klubom. Klub bo redno prikazoval in objavljal vsebino, ki jo bodo ustvarili navijači, obenem pa navijačem nudil zanimive in edinstvene priložnosti, da se povežejo s svojimi najljubšimi igralci in preostalimi navijači.


APLIKACIJA 6.ZMAJ

Z aplikacijo 6.Zmaj, ki jo je Košarkarski klub Cedevita Olimpija predstavil v tekmovalni sezoni 2022/23, lahko vsak od vas postane še bolj aktiven del #ZmajevaDruzina. Znotraj aplikacije so namreč na voljo številne ugodnosti naših sponzorjev in partnerjev, obenem pa lahko soustvarjate vsebine z objavo svojih fotografij in videoposnetkov.

Prav vsak od vas lahko namreč v aplikaciji objavi svojo fotografijo ali videoposnetek s tekem Cedevite Olimpije ali vsakodnevnega življenja, v katerem je vaš dan obarvan v zeleno-oranžne odtenke.

Aplikacija je brezplačna, ob prijavi pa je potreben vpis osebnih podatkov (elektronski naslov, telefonska številka in datum rojstva) zaradi sodelovanja v nagradnih igrah in projektih 6.Zmaja.

Aplikacija je dostopna na App Store, Google Play in AppGallery.

DELJENJE FOTOGRAFIJ IN VIDEOPOSNETKOV PREKO ELEKTRONSKE POŠTE

Fotografije in videoposnetke dogajanja na tekmah in vaših izkušenj na domačih tekmah članskega moštva KK Cedevita Olimpija lahko vedno posredujete tudi na mail@cedevita.olimpija.com, in na ta način soustvarjate dogajanje na družbenih omrežjih našega kluba ter na domačih tekmah Zmajev.

S posredovanjem fotografij in videoposnetkov se obenem strinjate, da jih lahko KK Cedevita Olimpija uporabi na družbenih omrežjih in ostalih spletnih kanalih.


SPOROČILA IGRALCEM ALI TRENERJEM

Vsi navijači, ki želijo svoje sporočilo igralcem ali trenerjem oddati preko elektronske pošte, lahko to storijo preko elektronskega naslova mail@cedevita.olimpija.com. Sporočilo vsakega bo dostavljeno do igralca oziroma trenerja.

Svojo sporočila igralcem ali trenerjem lahko posredujete tudi preko navadne pošte na KK Cedevita Olimpija, Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana.

Cedevita Olimpija ne zagotavlja odgovora na vsako prejeto sporočilo.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji