Košarkarski klub Cedevita Olimpija Ljubljana, predstavlja mobilno aplikacijo 6.Zmaj, ki klub povezuje z zvestimi navijači in sponzorskimi partnerji. Povsem nova aplikacija 6.Zmaj kot avtorski projekt postavlja standarde programov zvestobe, saj združuje najboljše iz sveta športa in gospodarstva, omogoča enostavno spremljanje novic o klubu, povezuje družbena omrežja in klubsko spletno stran z inovativno interaktivno vsebino, nagradne igre za obiskovalce tekem, spremljanje tekem v živo z moderno grafično statistiko in številne nove vsebine, primerne za vse starosti.

Aplikacija je brezplačna, ob prijavi pa je potreben vpis osebnih podatkov (elektronski naslov, telefonska številka in datum rojstva) zaradi sodelovanja v nagradnih igrah in projektih 6.Zmaja.

Aplikacija je dostopna na App Store, Google Play in AppGallery.

V aplikaciji zvestobe lahko najdete kupone s številnimi ugodnostmi in popusti sponzorjev, ki so namenjeni uporabnikom aplikacije. Obenem omogoča tudi spremljanje vsebin, ki jih ni možno najti na naših drugih omrežjih, ima pa tudi možnost nalaganja fotografij in videoposnetkov uporabnikov. Vsi uporabniki bodo lahko tudi spremljali statistike tekem Cedevite Olimpije, obenem pa bodo zlahka dostopali do naše spletne trgovine ter si hitro zagotovili vstopnice za ogled domačih tekem Zmajev.

Vsi zainteresirani partnerji si lahko ponudbo za sodelovanju v 6.Zmaju ogledate na TEJ POVEZAVI.


NAGRADNA IGRA

 

 

Ob prihodu na tekmo skenirajte QR kodo in sodelujte v nagradni igri naših partnerjev. V kolikor boste nagrajeni, boste na svoj mobilni telefon prejeli besedilno sporočilo. Nagrado naših partnerjev boste prejel s strani enega od igralcev članske ekipe Cedevite Olimpije, 20 minut po zaključku tekme v kotičku 6.Zmaj v zelenem predelu dvorane Stožice, ali pri uradni trgovini v Hali Tivoli, odvisno od tega, kje se igra tekma.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji