Cedevita Olimpija bo z nastopi v regionalni ligi in 7DAYS EuroCupu začela v oktobru, vsi košarkarski navdušenci pa si lahko sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem v novi sezoni že zagotovijo v predprodaji. Bodite del izjemnega vzdušja v Areni Stožice in Hali Tivoli ter doživite Zmaje v živo!

Pred izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca je nova atraktivna sezona, v kateri bodo skušali znova poseči po najvišjih mestih v obeh mednarodnih tekmovanjih, v katerih bo Cedevita Olimpija nastopala, in hkrati znova osvojiti vse tri domače lovorike. V rednem delu 7DAYS EuroCupa Ljubljančane čaka 18 preizkušenj, od tega devet domačih košarkarskih spektaklov, v rednem delu regionalne lige pa si lahko vsi športni navdušenci obetajo 26 tekem z ekipami s prostora nekdanje Jugoslavije, trinajstkrat pa bodo Zmaji stopili na parket pred očmi domačih navijačev.

NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC

Cedevita Olimpija bo novo sezono 7DAYS EuroCupa začela v skupini A, v kateri se bo pomerila s turškim Frutti Extra Bursasporjem, španskim Joventutom, italijanskima Umano Reyer in Germani Brescio, nemškim ratiopharmom Ulmom, francoskim JL Bourgom, litovskim Lietkabelisem, romunskim U-BT Clujem in ukrajinskim Promitheyem. Že zdaj je znano, da se bo redni del sezone začel v torek, 11. oktobra, ljubljanski košarkarji pa bodo v novo sezono Evropskega pokala vstopili v sredo, 12. oktobra, v Ljubljani. Izbrancem glavnega trenerja Jurice Golemca bo nasproti stala turška ekipa Frutti Extra Bursaspor, ki se je v sezoni, ki je za nami, prebila vse do finala tekmovanja, na poti do tja pa v razprodanih Stožicah v četrtfinalu izločila prav aktualne slovenske državne, pokalne in superpokalne prvake.

Še prej, natančneje prvi oktobrski konec tedna, pa bodo ljubljanski košarkarji vstopili v novo regionalno sezono, v kateri so se v minuli sezoni prebili vse do polfinala in bili le eno zmago oddaljeni od preboja v veliki finale tekmovanja. V uvodnem kolu regionalne lige se bodo Golemčevi varovanci v Ljubljani udarili z Borcem iz Čačka.

ZAGOTOVLJEN SEDEŽ V STOŽICAH IN TIVOLIJU

Ob dejstvu, da bodo košarkarji Cedevite Olimpije v prihajajoči tekmovalni sezoni svoje domače tekme igrali v dveh dvoranah, Areni Stožice in Hali Tivoli, si boste z nakupom sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem svoj sedež zagotovili v obeh dvoranah.

SEZONSKE VSTOPNICE (SEZONA 2022/23)

V novi tekmovalni sezoni bodo cene vstopnic za ogled posamičnih tekem razdeljene na obračune v 7DAYS EuroCupu ter dvoboje s Crveno zvezdo mts, Partizanom NIS in Budućnostjo VOLI, in preostale tekme v regionalni ligi. Vstopnice za ogled vseh tekem Evropskega pokala si lahko zagotovite tudi z nakupom Paketa 7DAYS EuroCup, cenik posamičnih vstopnic pa si lahko ogledate na spodnji povezavi.

VSTOPNICE V SEZONI 2022/23

MOŽNOST NAKUPA na obroke!

Če bi sezonsko vstopnico raje kupili na obroke, lahko pri našem sponzorju NLB to enostavno uredite z NLB Plačilno kartico z odloženim plačilom Mastercard, Visa ali Karanta, ki omogočajo obročno plačevanje.CENIK SEZONSKIH VSTOPNIC:

  SEZONSKA VSTOPNICA (odrasli)
REDNA PRODAJA
Deluxe 1.800,00 EUR
Premium 300,00 EUR
Kategorija 1 225,00 EUR
Kategorija 2 150,00 EUR

 

  SEZONSKA VSTOPNICA (otroci do vključno 14. leta)
REDNA PRODAJA
Premium 150,00 EUR
Kategorija 1 112,50 EUR
Kategorija 2 75,00 EUR

 

  SEZONSKA VSTOPNICA (dijaki, študenti, upokojenci)
REDNA PRODAJA
Premium 225,00 EUR
Kategorija 1 168,75 EUR
Kategorija 2 112,50 EUR

 

Ugodnosti za imetnike Deluxe sezonskih vstopnic:

 • možnost ogleda vseh domačih tekem;
 • parkirišče in poseben vhod;
 • pogostitev s hrano in pijači;
 • možnost mreženja s sponzorji, partnerji in prijatelji kluba;
 • darilo ob nakupu;
 • popust na dodatni vstopnici in navijaške artikle.

Ugodnosti za imetnike sezonskih vstopnic:

 • možnost ogleda vseh domačih tekem;
 • darilo ob nakupu;
 • popust na dodatni vstopnici in navijaške artikle;
 • sodelovanje v nagradnih igrah v organizaciji kluba.

PAKET 7DAYS EUROCUP – odrasli

KATEGORIJA CENA
DELUXE 960,00 EUR
Premium 160,00 EUR
Kategorija 1 120,00 EUR
Kategorija 2 80,00 EUR

 

PAKET 7DAYS EUROCUP – OTROCI (do vključno 14. leta)

KATEGORIJA CENA
DELUXE 480,00 EUR
Premium 80,00 EUR
Kategorija 1 60,00 EUR
Kategorija 2 40,00 EUR

 

PAKET 7DAYS EUROCUP – dijaki, študenti, upokojenci

KATEGORIJA CENA
DELUXE 720,00 EUR
Premium 120,00 EUR
Kategorija 1 90,00 EUR
Kategorija 2 60,00 EUR

Sezonska vstopnica vam zagotavlja dva sedeža – v Areni Stožice in Hali Tivoli.

Sektorji:

 • Deluxe: rumena barva
 • Premium: rdeča barva
 • Kategorija 1: modra barva
 • Kategorija 2: rjava barva
Hala Tivoli.
Arena Stožice.

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji