Zmajček Oli je maskota Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, javnosti pa se je prvič predstavil na tekmi prvega kola Lige ABA v tekmovalni sezoni 2018/19.

Moč, pogum, veličina, ljubezen do košarke in življenja so vrednote, ki odlikujejo Olija, in želi jih deliti s košarkarskim svetom in vsemi navijači ter podporniki Cedevite Olimpije. Videli ga boste na domačih tekmah ljubljanskega kluba ter na številnih dogodkih, povezanih s športom, saj je Oli velik privrženec aktivnega preživljanja prostega časa.

Oli je mlad zmajček, zato se bo odlično razumel tako z otroci, kot tudi z njihovimi starši in tistimi, malenkost starejšimi. S svojo hudomušnostjo bo risal nasmehe na obraze vseh navijačev Cedevite Olimpije, vsakič znova pa komaj čaka naslednjo domačo tekmo in druženje z vsemi oboževalci ljubljanskih Zmajev.

 

Olijev Drive-In

Vaš najmlajši košarkarski navdušenec si lahko domače tekme Cedevite Olimpije ogleda v stilu klasičnih ameriških Drive-In kinov iz 60. let prejšnjega stoletja. Edinstvena izkušnja za mladega navijača pa lahko ogled tekme zagotovi celotni družini.

Nosilnost posebnega avtomobila na daljinsko upravljanje je 30 kilogramov.
Bodi na tekočem z Zmaji

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji