Novica
29.11.2021

Vstop na tekmo z Zadrom brezplačen za otroke do 14. leta

Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo na košarkarski parket vrnilo v nedeljo, 5. decembra, ko bo v 10. kolu regionalne lige v domačih Stožicah gostilo Zadar. Obračun z ekipo iz Dalmacije se bo začel že ob 12.00, otroci do 14. leta pa bodo imeli brezplačen vstop! Po tekmovalnem premoru, ki so ga prinesle reprezentančne akcije, … Continued

Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo na košarkarski parket vrnilo v nedeljo, 5. decembra, ko bo v 10. kolu regionalne lige v domačih Stožicah gostilo Zadar. Obračun z ekipo iz Dalmacije se bo začel že ob 12.00, otroci do 14. leta pa bodo imeli brezplačen vstop!

Po tekmovalnem premoru, ki so ga prinesle reprezentančne akcije, se bo Cedevita Olimpija navijačem znova predstavila v nedeljo, 5. decembra, ob 12.00, ko bo v domači Areni Stožice gostila Zadar. Ljubljanski Zmaji bodo lovili svojo šesto zmago v regionalnem tekmovanju.

Otrokom do 14. leta je omogočen brezplačen vstop na tekmo, kljub temu pa morajo za vstop v dvorano pri sebi imeti brezplačno otroško vstopnico, ki jo pridobite na vseh prodajnih mestih ali na blagajni pred tekmo. Pogoj za pridobitev brezplačne otroške vstopnice je nakup vsaj ene odrasle vstopnice.

Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si) ter www.mojekarte.si. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Na dan tekme si bo možno vstopnico zagotoviti tudi na blagajni Arene Stožice, v izogib morebitni gneči pa priporočamo, da si vstopnico v najkrajšem možnem času zagotovite z nakupom preko spleta.
Vsak obiskovalec bo moral pri vstopu v dvorano izpolnjevati t.i. PCT pogoje. Več informacij in navodil ob vstopu v dvorano najdete na TEJ POVEZAVI.

Zadnje novice#ZmajevoSrce
03.12.2023


Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji