Novica
28.05.2021

Tudi v nedeljo brezplačno testiranje pred Stožicami

V nedeljo ob 17.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na tretji tekmi finalnega niza Lige Nova KBM v Areni Stožice pomerili z novomeško Krko in lovili svoj 18. naslov slovenskega državnega prvaka. Ob dejstvu, da v Sloveniji še vedno veljajo ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa, bo ljubljanski klub skupaj z Zdravstvenim zavodom Zdravje tudi v … Continued

V nedeljo ob 17.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na tretji tekmi finalnega niza Lige Nova KBM v Areni Stožice pomerili z novomeško Krko in lovili svoj 18. naslov slovenskega državnega prvaka. Ob dejstvu, da v Sloveniji še vedno veljajo ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa, bo ljubljanski klub skupaj z Zdravstvenim zavodom Zdravje tudi v nedeljo organiziral brezplačno množično testiranje na COVID-19.

Množično brezplačno testiranje na COVID-19 bo vnovič potekalo na ploščadi pred Areno Stožice. Vsak navijač, ki se bo želel udeležiti brezplačnega testiranja pri Stožicah, mora imeti s seboj Kartico zdravstvenega zavarovanja in/ali osebni dokument. Testiranje bo v nedeljo, 30. maja 2021, potekalo med 15.00 in 17.30. Vsak navijač bo v primeru negativnega testa na COVID-19 prejel svetlo modro zapestnico z žigom Zdravstvenega zavoda Zdravje.

Vse navijače, ki bodo testiranje na COVID-19 izvedli na ploščadi pred Areno Stožice, hkrati naprošamo, da s seboj prinesejo natisnjeno vstopnico za ogled tretje tekme finalnega niza Lige Nova KBM.

Vstopnice za ogled tekme na dan tekme ne bo možno kupiti na blagajni Arene Stožice. Navijače naprošamo, da nakup opravijo v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Moje karte, na bencinskih črpalkah Petrol Slovenija, ter na spletni platformi Petrol Ticket.

Ob vstopu v dvorano morajo imeti navijači s seboj enega od treh sledečih dokumentov:

  • Negativni rezultat testiranja PCR ali HAG (‘hitri test’), ki ni starejši od 72 ur.
  • Potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem testu PCR, ki je starejše od 10 dni, ne sme pa biti starejše od šest mesecev).
  • Dokazila o cepljenju zoper COVID-19.

VEČ INFORMACIJ OB PRIHODU V STOŽICE

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji