Novica
15.06.2024

Stewart: Želim si zmag in pripravljen sem narediti vse, da jih z ekipo dosežemo

Ameriški branilec DeWayne Stewart mlajši, ali krajše, DJ Stewart, je del Cedevite Olimpije postal neposredno po zaključku Superpokala Lige ABA v Podgorici v sezoni 2023/24. V dresu Zmajev se je Stewart prvič v svoji karieri preizkusil v Evropi, na stoženskem in tivolskem parketu pa ga bomo lahko spremljali tudi v prihodnjih dveh sezonah. DJ je … Continued

Ameriški branilec DeWayne Stewart mlajši, ali krajše, DJ Stewart, je del Cedevite Olimpije postal neposredno po zaključku Superpokala Lige ABA v Podgorici v sezoni 2023/24. V dresu Zmajev se je Stewart prvič v svoji karieri preizkusil v Evropi, na stoženskem in tivolskem parketu pa ga bomo lahko spremljali tudi v prihodnjih dveh sezonah.

DJ je svoja srednješolska leta preživel v Srednji šoli Riverside, v univerzitetni košarki pa se je predstavljal v dresu Mississippi State Bulldogs. Po zaključku kolidža je dve leti nastopal v razvojni Ligi NBA, leta 2023 pa se je preizkusil v dresu ekipe Marineros de Puerto Plata v Dominikanski republiki. Sezona 2023/24 je bila njegova prva v evropski košarki, dres z logotipom Cedevite Olimpije pa bo nosil tudi v prihodnjih dveh sezonah.

“Navdušen sem nad tem, da ostajam del kluba, in veselim se prihajajoče sezone. Želim si, da je ekipa naslednjo sezono pri vrhu vseh tekmovanj, v katerih bomo nastopali, enako pa velja za moje igre, saj želim kazati najboljše možne predstave v vseh ligah.”

Po tem, ko je Cedevita Olimpija v EuroCupu dosegla izkupiček 1-17, v regionalni ligi pa je redni del sezone zaključila na petem mestu in izpadla v četrtfinalu končnice po dveh porazih proti Megi MIS, si DJ v novi sezoni v vseh tekmovanjih želi le ene stvari.

“Želim si zmag in pripravljen sem napraviti vse, da jih z ekipo dosežemo.”

DJ ima pred začetkom poletja tudi sporočilo za vse navijače Cedevite Olimpije.

“Vsem navijačem sem hvaležen za podporo med vzponi in padci v minuli sezoni, veselim pa se, da jih bom znova videl v Stožicah in Tivoliju v prihodnji sezoni.”

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji