Novica
24.05.2021

Navijači, dobrodošli nazaj!

Vrata Arene Stožice se znova odpirajo! Finalni niz Lige Nova KBM z novomeško Krko, ki ga bo Cedevita Olimpija v sredo ob 20.30 začela v stoženski lepotici, bodo lahko navijači spremljali s tribun največje slovenske športne dvorane, vstopnice za ogled prve tekme pa so že na voljo! Ukrepi Vlade Republike Slovenije za omejevanje širjenja okužbe … Continued

Vrata Arene Stožice se znova odpirajo! Finalni niz Lige Nova KBM z novomeško Krko, ki ga bo Cedevita Olimpija v sredo ob 20.30 začela v stoženski lepotici, bodo lahko navijači spremljali s tribun največje slovenske športne dvorane, vstopnice za ogled prve tekme pa so že na voljo!

Ukrepi Vlade Republike Slovenije za omejevanje širjenja okužbe s koronavirusom končno omogočajo prisotnost navijačev na športnih dogodkih. Kljub temu pa je zdravje na prvem mestu, posledično pa bo vsak navijač, ki bo želel tekme Cedevite Olimpije spremljati v živo v Areni Stožice, moral izpolnjevati pogoje, ki jih Vlada zapoveduje za prisotnost na športnih dogodkih.

Ob tem je potrebno dodati, da se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v velikem finalu pomerili z novomeško Krko, ki je Zmaje v soboto po preobratu v zadnji minuti tekme izločila iz boja za lovoriko v Pokalu Spar. Četa glavnega trenerja Jurice Golemca bo prav zagotovo izredno motivirana, da finalni niz dobi, in naslov državnega prvaka vrne v Stožice.

Vstopnice za ogled domačih tekem, na dan tekme ne bo možno kupiti na blagajni Arene Stožice. Navijače naprošamo, da nakup opravijo v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Moje karte, na bencinskih črpalkah Petrol Slovenija, ter na spletni platformi Petrol Ticket.

Vsi obiskovalci tekme morajo poskrbeti za to, da bodo svojo vstopnico pokazali takoj ob vstopu v dvorano. Obenem bodo morali navijači pri vstopu v dvorano pri sebi imeti:

  • Negativni rezultat testiranja PCR ali HAG (‘hitri test’), ki ni starejši od 72 ur.
  • Potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem testu PCR, ki ni starejše od 10 dni).
  • Dokazila o cepljenju zoper COVID-19.

VEČ INFORMACIJ PRED VRNITVIJO NAVIJAČEV V ARENO STOŽICE

LIGA NOVA KBM, FINALE

TEKMA 1

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), sreda, 26. maj, ob 20.30:
CEDEVITA OLIMPIJA – KRKA

TEKMA 2

ŠD Leona Štuklja (Novo mesto, Slovenija), petek, 28. maj, ob 16.00:
KRKA – CEDEVITA OLIMPIJA

TEKMA 3

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), nedelja, 30. maj, ob 17.30:
CEDEVITA OLIMPIJA – KRKA

*Finalni niz se igra na tri dobljene tekme. Morebitna četrta tekma bo v torek, 1. junija, ob 20.30, v Novem mestu, morebitna peta tekma pa v četrtek, 3. junija, ob 20.30, v Areni Stožice.

Navijaška oprema

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - zelen

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija 2022 - Siva

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija Basketball - zelena

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija 2022 - Zelena

V trgovino

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - oranžen

V trgovino

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji