Novica
16.05.2024

Na drugi tekmi polfinala s Šenčurjem za širši Zmajev nasmeh!

Drugo tekmo polfinalnega niza državnega prvenstva z GGD Šenčurjem, ki bo v nedeljo ob 20.00 v Hali Tivoli, bo obeležila širša akcija družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh. Ljubljanski klub bo namreč še drugo domačo tekmo zapored zbiral rabljena oblačila, obenem pa bo potekala tudi akcija zbiranja pripomočkov za pasje mladiče in odrasle pse. Zakaj je … Continued

Drugo tekmo polfinalnega niza državnega prvenstva z GGD Šenčurjem, ki bo v nedeljo ob 20.00 v Hali Tivoli, bo obeležila širša akcija družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh. Ljubljanski klub bo namreč še drugo domačo tekmo zapored zbiral rabljena oblačila, obenem pa bo potekala tudi akcija zbiranja pripomočkov za pasje mladiče in odrasle pse.

Zakaj je donacija oblačil tako pomembna? Veliko ljudi se sooča s stiskami in težavami, ki presegajo naše predstave. Mnogi se borijo z revščino in si zato ne morejo privoščiti novih oblačil. Vaša oblačila, ki jih ne potrebujete več, lahko pomagajo takšnim ljudem. Z donacijo rabljenih oblačil pa prispevate tudi k zmanjšanju odpadkov in s tem pomagate okolju.

Počistite svojo garderobo in izberite oblačila, ki jih ne nosite več. Lahko gre za karkoli, od majic in hlač do jaken in čevljev. Prinesite jih na tekmo in jih podarite tistim, ki jih potrebujejo.


Druga tekma polfinala državnega prvenstva s Šenčurjem bo posvečena tudi zbiranju potrebščin za pasje mladiče in odrasle pse. Na drugi tekmi polfinala državnega prvenstva s Šenčurjem bomo tako zbirali tudi:
– starter hrano za pasje mladiče (Britt ali Royal)
– nadomestno mleko
– brikete (odrasli psi in seniorji)
– konzervice (odrasli psi in seniorji)
– ovratnice in povodce
– tekstil (cel in čisti – bombaž)

Rabljena oblačila in potrebščine za živali oz. pse bomo zbirali na vhodu v dvorano Tivoli na zahodni tribuni.

Vstop v tivolsko dvorano bo brezplačen za vse obiskovalce!

Pokažimo, da smo #ZmajevaDruzina in pokažimo #ZmajevoSrce za Zmajev nasmeh!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji