Novica
05.09.2021

Košarkarski spektakel z Bayernom v Stožicah

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v ponedeljek ob 18.00 na peti pripravljalni tekmi tega poletja gostili evroligaški Bayern Basketball. Obračun z nemškim evroligašem bo hkrati uradna domača uvertura v novo tekmovalno sezono 2021/22, vstopnice za ogled košarkarskega spektakla pa so še vedno na voljo. Po pripravljalnem turnirju v Opatiji, na katerem so košarkarji Cedevite Olimpije na … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v ponedeljek ob 18.00 na peti pripravljalni tekmi tega poletja gostili evroligaški Bayern Basketball. Obračun z nemškim evroligašem bo hkrati uradna domača uvertura v novo tekmovalno sezono 2021/22, vstopnice za ogled košarkarskega spektakla pa so še vedno na voljo.

Po pripravljalnem turnirju v Opatiji, na katerem so košarkarji Cedevite Olimpije na dveh tekmah doživeli dva poraza, se bodo Zmaji v ponedeljek vrnili na stoženski parket. Aktualni slovenski državni prvaki bodo ob 18.00 v Stožicah na košarkarskem spektaklu gostili Bayern Basketball, ki je bil v minuli sezoni ena od osmih najboljših ekip v elitni Evroligi.

Tekmo bo možno v neposrednem televizijskem prenosu spremljati na Šport TV 1 in na Facebook strani KK Cedevita Olimpija.

»Zavedamo se, da trenutno morda nismo v najboljši formi, a pripravljalno obdobje je namenjeno uigravanju, spoznavanju in piljenju naše igre, da bomo nato na začetku sezone tisti pravi,« pred ponedeljkovim dvobojem v stoženski velikanki pove kapetan Cedevite Olimpije, Jaka Blažič. »Skupaj s soigralci se veselim, da bomo znova zaigrali v naših Stožicah, zato vabim vse navijače in košarkarske navdušence, da se nam pridružijo. Obljubim, da bomo na parketu dali vse od sebe.«

Obeta se nam pravi košarkarski praznik v Ljubljani, ki ga bodo pospremile številne aktivnosti. Poleg številnih aktivacij v zelenem ringu, z katere bodo poskrbeli sponzorji in partnerji kluba, bodo z nami v dvorani tudi plesalke Green Ladies in maskota kluba, Zmajček Oli.


Vstopnice za ogled tekme so še vedno na voljo v spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni strani Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si), na spletni strani Moje karte (www.mojekarte.si) ter na vseh bencinskih servisih Petrol po celotni Sloveniji.

Vsak obiskovalec tekme bo moral ob vstopu v dvorano izpolnjevati t.i. ‘PCT’ pogoje, več informacij pa lahko najdete na TEJ POVEZAVI. Obenem bo KK Cedevita Olimpija v sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje na ploščadi pred Areno Stožice znova organiziral testiranje na COVID-19. Cena testiranja je 10 EUR.


PRIPRAVLJALNA TEKMA

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 6. september, ob 18.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – BAYERN BASKETBALL (nakup vstopnic; TV prenos na Šport TV 1)

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji