Novica
09.09.2020

Imamo novo spletno stran!

V sodelovanju s podjetjem AV Studio vsem navijačem predstavljamo novo uradno spletno stran Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija! Skladno z vizijo kluba se je klub s podjetjem AV Studio letošnje poletje lotil prenove uradne spletne strani, ki je v novi podobi dostopna na spletnem naslovu www.cedevita.olimpija.com. Nova spletna stran je moderna, namenjena pa je vsem košarkarskim … Continued

V sodelovanju s podjetjem AV Studio vsem navijačem predstavljamo novo uradno spletno stran Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija!

Skladno z vizijo kluba se je klub s podjetjem AV Studio letošnje poletje lotil prenove uradne spletne strani, ki je v novi podobi dostopna na spletnem naslovu www.cedevita.olimpija.com.

Nova spletna stran je moderna, namenjena pa je vsem košarkarskim zaljubljencem, ki želijo ostati na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem v najboljšem košarkarskem kolektivu v samostojni Sloveniji.

Spletna stran ta trenutek še ni zaokrožena celota, vseskozi pa se bo nadgrajevala in posodabljala. Vsi skupaj upamo, da boste na njej uživali.

Navijaška oprema

Plišasti Zmajček Oli

V trgovino

Zelena majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Oranžna majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Navijaški šal Cedevita Olimpija

V trgovino

Otroški Body - Ko bom velik bom Zmaj

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji