Novica
09.09.2020

Imamo novo spletno stran!

V sodelovanju s podjetjem AV Studio vsem navijačem predstavljamo novo uradno spletno stran Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija! Skladno z vizijo kluba se je klub s podjetjem AV Studio letošnje poletje lotil prenove uradne spletne strani, ki je v novi podobi dostopna na spletnem naslovu www.cedevita.olimpija.com. Nova spletna stran je moderna, namenjena pa je vsem košarkarskim … Continued

V sodelovanju s podjetjem AV Studio vsem navijačem predstavljamo novo uradno spletno stran Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija!

Skladno z vizijo kluba se je klub s podjetjem AV Studio letošnje poletje lotil prenove uradne spletne strani, ki je v novi podobi dostopna na spletnem naslovu www.cedevita.olimpija.com.

Nova spletna stran je moderna, namenjena pa je vsem košarkarskim zaljubljencem, ki želijo ostati na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem v najboljšem košarkarskem kolektivu v samostojni Sloveniji.

Spletna stran ta trenutek še ni zaokrožena celota, vseskozi pa se bo nadgrajevala in posodabljala. Vsi skupaj upamo, da boste na njej uživali.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji