Novica
25.05.2021

Brezplačno testiranje pred Stožicami

Bliža se dan prve tekme finalnega niza Lige Nova KBM med Cedevito Olimpijo in Krko. Ob dejstvu, da pandemija koronavirusa še vedno kroji naša življenja, bo klub skupaj z Zdravstvenim zavodom Zdravje organiziral brezplačno množično testiranje pred stožensko dvorano. V sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje bo KK Cedevita Olimpija na dan domače tekme organiziral množično … Continued

Bliža se dan prve tekme finalnega niza Lige Nova KBM med Cedevito Olimpijo in Krko. Ob dejstvu, da pandemija koronavirusa še vedno kroji naša življenja, bo klub skupaj z Zdravstvenim zavodom Zdravje organiziral brezplačno množično testiranje pred stožensko dvorano.

V sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje bo KK Cedevita Olimpija na dan domače tekme organiziral množično brezplačno testiranje na COVID-19 na ploščadi pred Areno Stožice. Vsak navijač, ki se bo želel udeležiti brezplačnega testiranja pri Stožicah, mora imeti s seboj Kartico zdravstvenega zavarovanja in/ali osebni dokument. Testiranje bo v sredo, 26. maja 2021, potekalo med 18.00 in 20.30.

Vse navijače, ki bodo testiranje na COVID-19 izvedli na ploščadi pred Areno Stožice, hkrati naprošamo, da s seboj prinesejo natisnjeno vstopnico za ogled prve tekme finalnega niza Lige Nova KBM.

Vstopnice za ogled tekme na dan tekme ne bo možno kupiti na blagajni Arene Stožice. Navijače naprošamo, da nakup opravijo v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Moje karte, na bencinskih črpalkah Petrol Slovenija, ter na spletni platformi Petrol Ticket. Obenem bodo morali navijači pri vstopu v dvorano pri sebi imeti:

  • Negativni rezultat testiranja PCR ali HAG (‘hitri test’), ki ni starejši od 72 ur.
  • Potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem testu PCR, ki je starejše od 10 dni, ne sme pa biti starejše od šest mesecev).
  • Dokazila o cepljenju zoper COVID-19.

VEČ INFORMACIJ OB VRNITVI NAVIJAČEV V STOŽICE

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji