Novica
09.10.2020

Znova testirani, znova negativni

Košarkarji Cedevite Olimpije so v četrtek znova prestali test na COVID-19, še tretjega v zadnjih šestih dneh, vsi člani ekipe, pri katerih je bil že v ponedeljek test negativen, pa so test prestali z enakim izvidom, kot prej – negativnim. Po protokolih 7DAYS EuroCupa mora ekipa tri dni pred tekmo in dan po tekmi Evropskega … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije so v četrtek znova prestali test na COVID-19, še tretjega v zadnjih šestih dneh, vsi člani ekipe, pri katerih je bil že v ponedeljek test negativen, pa so test prestali z enakim izvidom, kot prej – negativnim.

Po protokolih 7DAYS EuroCupa mora ekipa tri dni pred tekmo in dan po tekmi Evropskega pokala opraviti test na COVID-19. V nedeljo se je ekipa testirala, pri enem igralcu pa je bil test pozitiven, kar je ljubljanski klub izvedel med polčasom tekme prvega kola Lige ABA z novomeško Krko. V ponedeljek je celotna ekipa vnovič prestala testiranje, rezultati pa so bili enaki, kot v nedeljo.

V četrtek se je ekipa, z izjemo igralca, pri katerem je bil test v nedeljo pozitiven, znova testirala. Vsi izvidi so v petek pokazali, da so člani moštva vnovič negativni.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji