Novica
24.04.2023

Znani termini tekem četrtfinala regionalne lige

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v četrtfinalnem nizu AdmiralBet Lige ABA pomerili s košarkarji FMP-ja Soccerbet. Prva četrtfinalna tekma bo v soboto ob 18.30 v Stožicah. Cedevita Olimpija se bo še drugo sezono zapored predstavila v končnici AdmiralBet Lige ABA. Po tem, ko se je v minuli sezoni prebila vse do polfinala, kjer je kasneje … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v četrtfinalnem nizu AdmiralBet Lige ABA pomerili s košarkarji FMP-ja Soccerbet. Prva četrtfinalna tekma bo v soboto ob 18.30 v Stožicah.

Cedevita Olimpija se bo še drugo sezono zapored predstavila v končnici AdmiralBet Lige ABA. Po tem, ko se je v minuli sezoni prebila vse do polfinala, kjer je kasneje izpadla proti kasnejšim prvakom, košarkarjem Crvene zvezde, se bo tokrat v četrtfinalu najprej pomerila z beograjskim FMP-jem Soccerbet.

Prva tekma četrtfinalnega niza bo v soboto ob 18.30 v Stožicah. Druga tekma četrtfinala bo v soboto, 6. maja, ob 18.00, v Železniku. Termin morebitne tretje tekme bo znan naknadno.

Vstopnice za ogled prvega obračuna četrtfinala so že na voljo na vstopnice.olimpija.com.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji