Novica
07.02.2021

Znani tekmeci Zmajev v Ligi za prvaka

V Sloveniji se je v soboto zaključi prvi del 1. slovenske košarkarske lige, znane pa so ekipe, ki se bodo v Ligi za prvaka zoperstavile košarkarjem Cedevite Olimpije. V skupini za prvaka se bodo košarkarjem Cedevite Olimpije pridružili Krka, Helios Suns, Gorenjska gradbena družba Šenčur, Rogaška in Terme Olimia Podčetrtek. Najboljše moštvo prvega dela 1. … Continued

V Sloveniji se je v soboto zaključi prvi del 1. slovenske košarkarske lige, znane pa so ekipe, ki se bodo v Ligi za prvaka zoperstavile košarkarjem Cedevite Olimpije.

V skupini za prvaka se bodo košarkarjem Cedevite Olimpije pridružili Krka, Helios Suns, Gorenjska gradbena družba Šenčur, Rogaška in Terme Olimia Podčetrtek. Najboljše moštvo prvega dela 1. SKL je bila novomeška Krka, ki je na 18 tekmah zbrala 16 zmag in le dva poraza.

Spomnimo, zaradi nastopov v dveh mednarodnih tekmovanjih, košarkarji Cedevite Olimpije niso sodelovali v prvem delu državnega prvenstva. Sezona 2019/20 v 1. SKL je bila zaradi pandemije koronavirusa predčasno zaključena, prvak pa ni bil razglašen. Ljubljančani so na parket stopili dvakrat in premagali Krko ter Helios Suns. V samostojni Sloveniji so Zmaji osvojili že 17 naslovov državnega prvaka, zadnjega v sezoni 2017/18.

Cedevita Olimpija se je v tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije v sezoni 2020/21 že predstavila in 17. septembra v Kranju na tekmi slovenskega Superpokala z 78:67 premagala novomeško Krko.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji