Novica
27.01.2022

Znana nova termina domačih tekem 7DAYS EuroCupa s Promitheasom in Budućnostjo VOLI

Vodstvo mednarodnega tekmovanja 7DAYS EuroCup je sporočilo nova termina domačih tekem košarkarjev Cedevite Olimpije z grškim Promitheasom in podgoriško Budućnostjo VOLI v skupinskem delu Evropskega pokala. Ljubljanska Cedevita Olimpija bi se morala v torek, 11. januarja, v stoženski dvorani v devetem kolu skupinskega dela 7DAYS EuroCupa pomeriti z grškim Promitheasom, tekma pa je bila zaradi … Continued

Vodstvo mednarodnega tekmovanja 7DAYS EuroCup je sporočilo nova termina domačih tekem košarkarjev Cedevite Olimpije z grškim Promitheasom in podgoriško Budućnostjo VOLI v skupinskem delu Evropskega pokala.

Ljubljanska Cedevita Olimpija bi se morala v torek, 11. januarja, v stoženski dvorani v devetem kolu skupinskega dela 7DAYS EuroCupa pomeriti z grškim Promitheasom, tekma pa je bila zaradi potrjenih pozitivnih primerov v ljubljanski zasedbi, prestavljena. Nov termin tekme je četrtek, 10. marec, ob 20.45, Zmaji pa se bodo z Grki udarili v Stožicah.

Znan pa je tudi nov termin regionalnega derbija z Budućnostjo VOLI v 14. kolu skupinskega dela Evropskega pokala. Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca bi se morali prvotno s podgoriško ekipo pomeriti v sredo, 9. marca, tekma pa je prestavljena na torek, 8. marca, ob 20.30.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji