Novica
24.07.2023

Znan predviden razpored tekem rednega dela AdmiralBet Lige ABA

Po tem, ko so bili že pred časom znani termini tekem 7DAYS EuroCupa, so zdaj znani tudi predvideni termini tekem rednega dela AdmiralBet Lige ABA. Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v redni del sezone 2023/24 v AdmiralBet Ligi ABA predvidoma vstopili konec septembra, ko bodo na domačem parketu gostili Mego MIS. Takoj v drugem kolu bo … Continued

Po tem, ko so bili že pred časom znani termini tekem 7DAYS EuroCupa, so zdaj znani tudi predvideni termini tekem rednega dela AdmiralBet Lige ABA.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v redni del sezone 2023/24 v AdmiralBet Ligi ABA predvidoma vstopili konec septembra, ko bodo na domačem parketu gostili Mego MIS. Takoj v drugem kolu bo sledilo gostovanje pri finalistih iz minule sezone, košarkarji Crvene zvezde Meridianbet, nato pa predvidoma med 13. in 15. oktobrom v Ljubljano prihaja Split.

Aktualni prvaki AdmiralBet Lige ABA, košarkarji Partizana Mozzart Bet v Ljubljano prihajajo tretji novembrski konec tedna, teden dni kasneje bodo Zmaji gostovali pri še enem polfinalistu iz minule sezone, ekipi Budućnosti VOLI. V novo leto bodo Ljubljančani na regionalni sceni vstopili z obračunom s Crveno zvezdo, v Beogradu pri Partizanu bodo gostovali v začetku marca, drugi konec tedna v marcu pa v Ljubljano prihaja Budućnost.

Med najboljšimi 14 ekipami v regiji vnovič najdemo tudi košarkarje novomeške Krke, ki bodo v Ljubljani gostovali v 12. kolu, ki bo predvidoma v sredini decembra, v predzadnjem kolu rednega dela pa bodo Ljubljančani gostovali v Novem mestu. Redni del sezone bodo Zmaji zaključili z domačim dvobojem z zagrebško Cibono.

Končnica AdmiralBet Lige ABA se bo s četrtfinalom predvidoma začela 12. aprila, polfinalni obračuni se bodo predvidoma začeli 3. maja, finalni niz pa se bo predvidoma začel 19. maja.

RAZPORED TEKEM CEDEVITE OLIMPIJE V SEZONI 2023/24

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji