Novica
21.02.2022

Znan okvirni razpored Lige Nova KBM za prvaka

Cedevita Olimpija se bo v drugem delu slovenskega državnega prvenstva priključila petim ekipam, ki bodo tekmovale v Ligi Nova KBM za prvaka, in začela svoje boje na poti do ubranitve naslova slovenskega državnega prvaka. Poleg Cedevite Olimpije, ki v prvem delu državnega prvenstva ni sodelovala, bodo v drugem delu nastopale še ekipe Krke, Helios Suns, … Continued

Cedevita Olimpija se bo v drugem delu slovenskega državnega prvenstva priključila petim ekipam, ki bodo tekmovale v Ligi Nova KBM za prvaka, in začela svoje boje na poti do ubranitve naslova slovenskega državnega prvaka.

Poleg Cedevite Olimpije, ki v prvem delu državnega prvenstva ni sodelovala, bodo v drugem delu nastopale še ekipe Krke, Helios Suns, Term Olimie Podčetrtka, Gorenjske gradbene družbe Šenčurja in Nutrispoint Ilirije. Spomnimo, v sezoni 2020/21 je Cedevita Olimpija v finalnem nizu po treh obračunih odpravila novomeško Krko in osvojila svoj 18. naslov slovenskega državnega prvaka.

Boje v Ligi Nova KBM za prvaka bo Cedevita Olimpija začela v torek, 1. marca, v ljubljanski dvorani Tivoli, kjer se bo na obračunu prvega kola v ljubljanskem dvoboju udarila z Nutrispoint Ilirijo. Prvo ponovitev finala državnega prvenstva iz minule sezone bomo lahko v Ligi za prvaka spremljali v petem kolu v Novem mestu, prva ponovitev finala Pokala Spar pa bo v tretjem kolu v Domžalah.

Razpored tekem drugega dela državnega prvenstva je zaenkrat okvirni, v kolikor pa bo prišlo do sprememb, bomo to objavili na naši spletni strani oz. na naših družbenih omrežjih.


LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA

KOLO 1

Torek, 1. marec:
NUTRISPOINT ILIRIJA – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 2

Ponedeljek, 14. marec:
CEDEVITA OLIMPIJA – GGD ŠENČUR

KOLO 3

Ponedeljek, 28. marec:
HELIOS SUNS – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 4

Ponedeljek, 21. marec:
CEDEVITA OLIMPIJA – TERME OLIMIA PODČETRTEK

KOLO 5

Ponedeljek, 4. april:
KRKA – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 6

Sreda, 13. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – NUTRISPOINT ILIRIJA

KOLO 7

Ponedeljek, 18. april:
GGD ŠENČUR – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 8

Ponedeljek, 25. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – HELIOS SUNS

KOLO 9

Sreda, 27. april:
TERME OLIMIA PODČETRTEK – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 10

Sobota, 30. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – KRKA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji