Novica
09.04.2022

Znan je termin tekme osmine finala 7DAYS EuroCupa s Turk Telekomom

Cedevita Olimpija bo v torek, 19. aprila, začela s svojimi nastopi v končnici 7DAYS EuroCupa. V Areno Stožice na en in edini obračun osmine finala Evropskega pokala prihaja turški Turk Telekom. Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca so si po rednem delu 7DAYS EuroCupa z odličnim zaključkom skupinskega dela tekmovanja pred začetkom izločilnih bojev izborili tretje … Continued

Cedevita Olimpija bo v torek, 19. aprila, začela s svojimi nastopi v končnici 7DAYS EuroCupa. V Areno Stožice na en in edini obračun osmine finala Evropskega pokala prihaja turški Turk Telekom.

Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca so si po rednem delu 7DAYS EuroCupa z odličnim zaključkom skupinskega dela tekmovanja pred začetkom izločilnih bojev izborili tretje mesto na lestvici skupine B in s tem prednost domačega igrišča v osmini finala. V prvem krogu končnice v Areno Stožice v torek, 19. aprila, ob 19.00 prihaja turški Turk Telekom.

Na obračunu med Cedevito Olimpijo in Turk Telekomom bomo spremljali obračun dveh ekip, ki sta redni del sezone zaključili z nizom zmag. Zmaji so, po tem, ko so na prvih desetih tekmah sezone zabeležili tri zmage, skupinski del tekmovanja sklenili s kar osmimi zaporednimi uspehi. Turško moštvo je redni del sezone zaključilo z nizom treh zaporednih zmag, skupno pa je Turk Telekom v prvem delu tekmovanja zabeležil osem zmag.

Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si) ter www.mojekarte.si. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji