Novica
17.12.2020

Zmaji v drugi del iz drugega mesta skupine D

Košarkarji Cedevite Olimpije so skupinski del 7DAYS EuroCupa sklenili na drugem mestu skupine D. Navkljub zmagi nad Promitheasom v Patrasu s 105:69, je namreč Gran Canaria v Trentu s 67:56 premagala domačine. Cedevita Olimpija je bila vse do zadnjega kola rednega dela Evropskega pokala v igri za mesto na samem vrhu lestvice skupine D. Zmaji … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije so skupinski del 7DAYS EuroCupa sklenili na drugem mestu skupine D. Navkljub zmagi nad Promitheasom v Patrasu s 105:69, je namreč Gran Canaria v Trentu s 67:56 premagala domačine.

Cedevita Olimpija je bila vse do zadnjega kola rednega dela Evropskega pokala v igri za mesto na samem vrhu lestvice skupine D. Zmaji so na desetih tekmah zabeležili kar sedem zmag, Gran Canaria pa je zbrala zmago več. Obenem je potrebno izpostaviti, da je imela prav Cedevita Olimpija najboljšo razliko med doseženimi in prejetimi točkami v skupini D (101), to pa je kar 35 točk več, od ‘Kanarčkov’.

Ljubljanski košarkarji bodo tekmovanje nadaljevali v skupini G, kjer sta si svoje mesto že zagotovili ekipi Virtus Segafredo Bologne, ter Budućnosti VOLI. Za zadnje mesto v tej skupini se še naprej borita Bourg en Bresse ter UNICS Kazan.

Ljubljana bo drugi del 7DAYS EuroCupa spremljala prvič po tekmovalni sezoni 2015/16, nikoli pa ni slovenska prestolnica spremljala boje najboljših 16 moštev Evropskega pokala. Medtem se je zagrebška Cedevita med najboljšimi 16 moštvi nazadnje borila v sezoni 2018/19.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji