Novica
22.09.2020

Zmaji na televizijskih ekranih

Do začetka nove tekmovalne sezone v 7Days EuroCupu je le še osem dni, zagotovo pa se vsi sprašujete, na katerih programih televizijskega sprejemnika bo možno spremljati tekme Cedevite Olimpije. Kot že v sezoni 2019/20, bo tudi v sezoni 2020/21 boje Cedevite Olimpije v 7Days EuroCupu možno spremljati na Šport TV. S tekmami v drugorazrednem evropskem … Continued

Do začetka nove tekmovalne sezone v 7Days EuroCupu je le še osem dni, zagotovo pa se vsi sprašujete, na katerih programih televizijskega sprejemnika bo možno spremljati tekme Cedevite Olimpije.

Kot že v sezoni 2019/20, bo tudi v sezoni 2020/21 boje Cedevite Olimpije v 7Days EuroCupu možno spremljati na Šport TV. S tekmami v drugorazrednem evropskem tekmovanju bodo izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca začeli v sredo, 30. septembra, ko bodo gostovali v Parizu pri Nanterrju 92, zadnje kolo skupinskega dela tekmovanja pa bodo Zmaji odigrali v sredo, 16. decembra, ko se bodo v Patrasu pomerili z grškim Promitheasom. Ob dejstvu, da na vsakdanje življenje, posledično pa tudi športne dogodke, še naprej vpliva pandemija koronavirusa, je vodstvo Evrolige podalo tudi datum, do katerega morajo biti odigrane vse tekme rednega dela sezone. To je torek, 22. december.

Kljub temu, da v Ligi ABA pred začetkom nove sezone vlada veliko neznank, pa se bi nova sezona morala predvidoma začeti prvi oktobrski konec tedna. K Zmajem v Stožice takrat prihaja novomeška Krka. Vse obračune regionalnega tekmovanja bo možno spremljati na novi športni televiziji na slovenskih prostorih, Areni Sport.

V drugem delu sezone se bodo ljubljanski košarkarji pridružili tudi ekipam, ki nastopajo v slovenskem državnem prvenstvu, v začetku leta 2021 pa se bodo začeli tudi boji v Pokalu Spar. Vse tekme pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije bo možno spremljati na Sport Klubu.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji