Novica
10.06.2021

Zmajčki U17 v petek začenjajo s finalnim turnirjem

Košarkarji Cedevite Olimpije U17 bodo s polfinalno tekmo z Jančami RIKO v petek ob 17.00 začeli finalni turnir državnega prvenstva, ki bo potekal v športni dvorani Osnovne šole Šturje v Ajdovščini. Po uspehu mladinske ekipe na finalnem turnirju državnega prvenstva v maju, ko so mladi Zmaji osvojili naslov državnega prvaka, bo prihajajoči konec tedna z … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije U17 bodo s polfinalno tekmo z Jančami RIKO v petek ob 17.00 začeli finalni turnir državnega prvenstva, ki bo potekal v športni dvorani Osnovne šole Šturje v Ajdovščini.

Po uspehu mladinske ekipe na finalnem turnirju državnega prvenstva v maju, ko so mladi Zmaji osvojili naslov državnega prvaka, bo prihajajoči konec tedna z državnim prvenstvom zaključila tudi ekipa fantov U17. Zmajčki se bodo na polfinalni tekmi za vstopnico v finale v petek ob 17.00 v športni dvorani Osnovne šole Šturje v Ajdovščini pomerili z Jančami RIKO.

Zmajčki so se na finalni turnir uvrstili po zmagi na tekmi dodatnih kvalifikacij proti Podčetrtku v Športni dvorani Osnovne šole Dobrova. Semafor je po 40 minutah igre kazal 63:53 v korist ljubljanskih košarkarjev.

Z Jančami RIKO se je Cedevita Olimpija že pomerila v drugem delu sezone. V Osnovni šoli Kašelj je bilo 86:65 za domače igralce.

FINALNI TURNIR DRŽAVNEGA PRVENSTVA U17 (OŠ Šturje, Ajdovščina; 11.-13. junij 2021)

POLFINALE

Petek, 11. junij, ob 17.00:
JANČE RIKO – CEDEVITA OLIMPIJA A

Ob 19.30:
HELIOS SUNS A – LEONE AJDOVŠČINA

*Finalna tekma in tekma za tretje mesto bosta v nedeljo, 13. junija 2021.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji