Novica
15.09.2022

Zmaga nad Šenčurjem v mali stoženski dvorani

Košarkarji Cedevite Olimpije so se v četrtek na četrti pripravljalni tekmi pred začetkom nove tekmovalne sezone za zaprtimi vrati male stoženske dvorane pomerili z ekipo Gorenjske gradbene družbe Šenčur in zabeležili zmago z rezultatom 86:76. Četa glavnega trenerja Jurice Golemca se veseli druge zmage v letošnjem pripravljalnem obdobju. Ekipa Cedevite Olimpije je namreč na četrti … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije so se v četrtek na četrti pripravljalni tekmi pred začetkom nove tekmovalne sezone za zaprtimi vrati male stoženske dvorane pomerili z ekipo Gorenjske gradbene družbe Šenčur in zabeležili zmago z rezultatom 86:76.

Četa glavnega trenerja Jurice Golemca se veseli druge zmage v letošnjem pripravljalnem obdobju. Ekipa Cedevite Olimpije je namreč na četrti pripravljalni tekmi v Stožicah z rezultatom 86:76 premagala Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur.

Na četrti pripravljalni tekmi letošnjega pripravljalnega obdobja ljubljanski košarkarji niso dopustili, da v mali stoženski dvorani pride do presenečenja. V obračun s Šenčurjem so vstopili zavzeto in osredotočeno ter vodili od začetka do konca dvoboja. Na glavni odmor so s seboj odnesli 17 točk naskoka (48:31), in čeprav so Gorenjci v drugem delu igre zaostanek nekoliko zmanjšali, zanesljiva zmaga ni bila nikoli pod vprašajem.

Priložnost za igro so dobili vsi košarkarji, ki se v stoženski dvorani trenutno mudijo na pripravah, svojo prvo priložnost za igro v dresu Zmajev pa je dočakal tudi Lovro Gnjidić, ki se je treningom priključil v sredo.

S 15 točkami se je strelsko tokrat najbolj izkazal Marko Jeremić, Amar Alibegović jih je vknjižil 13, Alen Omić in Mirko Mulalić pa oba po 12.

PRIPRAVLJALNA TEKMA

Mala dvorana Stožice (Ljubljana, Slovenija), četrtek, 15. september:
CEDEVITA OLIMPIJA – GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR 86:76 (24:15, 24:16, 17:23, 21:22)
Cedevita Olimpija:
Ferrell 7, Radović, Jeremić 15, Alibegović 13, Mulalić 12, Adams 9, Kosi 4, Gnjidić 6, Rebec, Omić 12 (7 skokov), Radovanović 6 (6 skokov), Daneu 2.

FOTOGALERIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji