Novica
26.09.2020

Zaključek Skupščine Lige ABA

Na zasedanju Skupščine Lige ABA, ki se je začela v petek in zaključila v soboto, so predstavniki vodstev klubov sprejeli vse potrebne odločitve in potrdili potrebno dokumentacijo, hkrati pa določili osebje na vodstvenih položajih tekmovanja, in s tem omogočili, da se bodo vsa tekmovanja pod okriljem Lige ABA v sezoni 2020/21 začela brez zapletov. Skupščina … Continued

Na zasedanju Skupščine Lige ABA, ki se je začela v petek in zaključila v soboto, so predstavniki vodstev klubov sprejeli vse potrebne odločitve in potrdili potrebno dokumentacijo, hkrati pa določili osebje na vodstvenih položajih tekmovanja, in s tem omogočili, da se bodo vsa tekmovanja pod okriljem Lige ABA v sezoni 2020/21 začela brez zapletov.

Skupščina Lige ABA je vse svoje moči in energijo usmerila v izzive, ki jih v luči dogajanja v zvezi s pandemijo koronavirusa, prinaša nova tekmovalna sezona 2020/21.

Predstavniki klubov so na Skupščini izrazili zadovoljstvo nad dejstvom, da se bodo po dolgem in nepričakovanem odmoru tekme Lige ABA znova vrnile v dvorane, hkrati pa so izrazili veselje, da so bili v konstruktivni atmosferi sprejeti vsi potrebni koraki za začetek nove sezone.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji