Novica
22.03.2024

Zagotovljeno mesto v končnici regionalne lige!

Člansko zasedbo Cedevite Olimpije bomo še tretjo sezono zapored spremljali v končnici AdmiralBet Lige ABA. Tri tekme pred koncem so si Zmaji mesto med najboljšimi osmimi ekipami zagotovili po tem, ko je Split v 23. kolu rednega dela doživel poraz proti Ciboni. Še tretjo sezono zapored bomo lahko košarkarje članske zasedbe Cedevite Olimpije spremljali v … Continued

Člansko zasedbo Cedevite Olimpije bomo še tretjo sezono zapored spremljali v končnici AdmiralBet Lige ABA. Tri tekme pred koncem so si Zmaji mesto med najboljšimi osmimi ekipami zagotovili po tem, ko je Split v 23. kolu rednega dela doživel poraz proti Ciboni.

Še tretjo sezono zapored bomo lahko košarkarje članske zasedbe Cedevite Olimpije spremljali v izločilnih bojih regionalne lige. Varovanci glavnega trenerja Zorana Martića so si mesto med najboljšimi osmimi ekipami zagotovili že v petek, dan pred obračunom 24. kola rednega dela sezone z Mornarjem-Barskim zlatom v Stožicah. Cibona je namreč v petek v Splitu premagala domačine in tako ljubljanski zasedbi omogočila, da je dosegla enega od zastavljenih tekmovalnih ciljev za sezono 2023/24.

Kljub temu pa bodo slovenski prvaki v soboto nadaljevali boj za prednost domačega igrišča v četrtfinalu tekmovanja. Po petkovem porazu Zadra proti Borcu iz Čačka, ljubljanski kolektiv v soboto v Stožicah nujno potrebuje zmago, s katero bi se znova povzpel na četrto mesto na lestvici.


Vstopnice za ogled sobotne tekme so na voljo na vstopnice.olimpija.com, Eventim Slovenija in na spletni platformi Petrol Ticket. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Vstop bo brezplačen za vse otroke do 15. leta. Prednost pri izbiri sedeža imajo imetniki oz. kupci sezonskih oz. posamičnih vstopnic.

Neposredni televizijski prenos tekme bo možno spremljati na TV Arena Sport Slovenija 1 in Kanalu A.

Vse navijače pozivamo, da s seboj na tekmo prinesejo navijaške šale v barvah Zmajev! Ob začetku tekme vsi skupaj vzdignimo šale, zapojmo ‘Na vrhu nebotičnika’ in poskrbimo za to, da bo največja slovenska športna dvorana obarvana v barve Cedevite Olimpije!

Blagajna pred dvorano in vrata dvorane bosta odprti od 16.00 dalje. Ljubljanski klub pripravlja obilico aktivnosti, namenjenih navijačem. Vnovič bo odprt NLB ‘Hitri vhod’, ki obiskovalcem, ki pred vstopom v dvorano predložijo bančno kartico NLB, omogoča hitrejši dostop v stožensko dvorano. Znova bo aktiven tudi kotiček 6.Zmaj, preko aplikacije, ki si jo lahko naložite na svoj mobilni telefon že danes in skupaj z nami soustvarjate podobo kluba, pa boste lahko sodelovali v atraktivni nagradni igri.

Vsem navijačem v izogib morebitni gneči priporočamo, da se v Stožice odpravijo z javnim prevozom, saj se lahko vsak, ki ima vstopnico, tri ure pred tekmo in tri ure po njenem zaključku brezplačno vozi z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji