Novica
11.04.2024

Začetek prodaje vstopnic za drugo tekmo četrtfinala z Mego MIS!

Le še nekaj dni loči košarkarje Cedevite Olimpije od začetka končnice AdmiralBet Lige ABA. Medtem, ko bo prva tekma četrtfinalnega niza z Mego MIS v ponedeljek ob 20.00 v Beogradu, si že lahko zagotovite vstopnice za ogled druge tekme četrtfinala, ki bo v nedeljo, 21. aprila, ob 20.00, v Areni Stožice. Vstopnice za ogled tekme … Continued

Le še nekaj dni loči košarkarje Cedevite Olimpije od začetka končnice AdmiralBet Lige ABA. Medtem, ko bo prva tekma četrtfinalnega niza z Mego MIS v ponedeljek ob 20.00 v Beogradu, si že lahko zagotovite vstopnice za ogled druge tekme četrtfinala, ki bo v nedeljo, 21. aprila, ob 20.00, v Areni Stožice.

Vstopnice za ogled tekme so na voljo na vstopnice.olimpija.com, Eventim Slovenija in na spletni platformi Petrol Ticket. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Vstop bo brezplačen za vse otroke do 15. leta. Prednost pri izbiri sedeža imajo imetniki oz. kupci sezonskih oz. posamičnih vstopnic.
Za vse navijače, posebej tiste najmlajše, znova pripravljamo številne aktivnosti. Znova bo aktivna poslikava obraza za najmlajše navijačice in navijače Cedevite Olimpije, v naši spletni trgovini pa že celoten teden poteka posebna akcija, v kateri si lahko navijaške artikle zagotovite po ugodnih cenah. Akcija bo potekala do razprodaje zalog.
Vse navijače pozivamo, da s seboj na tekmo prinesejo navijaške šale v barvah Zmajev! Ob začetku tekme vsi skupaj vzdignimo šale, zapojmo ‘Na vrhu nebotičnika’ in poskrbimo za to, da bo največja slovenska športna dvorana obarvana v barve Cedevite Olimpije!
Blagajna pred dvorano in vrata dvorane bosta odprti od 19.00 dalje.

VSI V STOŽICE!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji