Novica
01.04.2021

Začetek glasovanja za idealno peterko in individualne nagrade v Ligi ABA

Na uradni spletni strani Lige ABA se je že začelo glasovanje za idealno peterko in vse individualne nagrade v tekmovalni sezoni 2020/21. Regionalna Liga ABA v zaključku rednega dela sezone znova zbira glasove košarkarskih navdušencev, ki bodo lahko izbrali svojo idealno peterko, najkoristnejšega igralca, najbolj perspektivnega igralca, najboljšega obrambnega igralca ter najboljšega glavnega trenerja v … Continued

Na uradni spletni strani Lige ABA se je že začelo glasovanje za idealno peterko in vse individualne nagrade v tekmovalni sezoni 2020/21.

Regionalna Liga ABA v zaključku rednega dela sezone znova zbira glasove košarkarskih navdušencev, ki bodo lahko izbrali svojo idealno peterko, najkoristnejšega igralca, najbolj perspektivnega igralca, najboljšega obrambnega igralca ter najboljšega glavnega trenerja v sezoni 2020/21.

GLASUJETE LAHKO NA TEJ POVEZAVI

Zdaj že tradicionalen izbor za idealno peterko in individualne nagrade, bo na koncu kombiniran z glasovi vseh glavnih trenerjev ekip, ki nastopajo v Ligi ABA (50% vseh glasov), glasovi navijačev (20% vseh glasov), prvič pa bodo svoje glasove lahko prispevali tudi predstavniki medijev (30% vseh glasov).

Glasovanje traja do 15. aprila.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji