Novica
20.04.2022

Za polfinale 7DAYS EuroCupa v domačih Stožicah z Bursasporjem

Košarkarji Cedevite Olimpije, ki so si v torek z zmago v Stožicah nad Turk Telekomom zagotovili svoje mesto v četrtfinalu 7DAYS EuroCupa, so dobili svoje tekmece v naslednjem krogu končnice Evropskega pokala. Pred očmi domačih navijačev v Areni Stožice se bo četa glavnega trenerja Jurice Golemca prihodnjo sredo ob 20.00 za vstop v polfinale tekmovanja … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije, ki so si v torek z zmago v Stožicah nad Turk Telekomom zagotovili svoje mesto v četrtfinalu 7DAYS EuroCupa, so dobili svoje tekmece v naslednjem krogu končnice Evropskega pokala. Pred očmi domačih navijačev v Areni Stožice se bo četa glavnega trenerja Jurice Golemca prihodnjo sredo ob 20.00 za vstop v polfinale tekmovanja pomerila s turško ekipo Frutti Extra Bursaspor.

Cedevita Olimpija se bo domačim navijačem v tekmovalni sezoni 2021/22 v 7DAYS EuroCupu domačim navijačem predstavila vsaj še enkrat! Ljubljanski Zmaji se bodo prihodnjo sredo ob 20.00 v Areni Stožice v četrtfinalu Evropskega pokala za mesto v polfinalu pomerili s turško ekipo Frutti Extra Bursaspor.

Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca so se s turškim moštvom v tej tekmovalni sezoni dvakrat že pomerili v skupinskem delu tekmovanja, zmaga pa je vsakič ostala doma. V Bursi je domača ekipa slavila zmago s 93:84, v Stožicah pa je bilo 103:86 v korist zeleno-oranžnih. Na poti do četrtfinala 7DAYS EuroCupa je Frutti Extra Bursaspor v Beogradu po podaljšku s 103:95 premagala Partizan NIS.

Vstopnice za ogled obračuna četrtfinala 7DAYS EuroCupa so že na voljo na www.shop.olimpija.com, na spletnem portalu Petrol Ticket in spletnem portalu Moje karte.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji