Novica
09.05.2022

Vstopnice za ogled polfinalne tekme s Crveno zvezdo so v prodaji

Prihodnji ponedeljek ob 18.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na drugi polfinalni tekmi regionalne lige v Areni Stožice pomerili s Crveno zvezdo mts. Vstopnice za ogled tekme so že na voljo! Prvo tekmo polfinalnega niza s Crveno zvezdo bodo košarkarji Cedevite Olimpije odigrali v četrtek ob 19.00 v beograjski dvorani Aleksandra Nikolića. Serija se bo … Continued

Prihodnji ponedeljek ob 18.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na drugi polfinalni tekmi regionalne lige v Areni Stožice pomerili s Crveno zvezdo mts. Vstopnice za ogled tekme so že na voljo!

Prvo tekmo polfinalnega niza s Crveno zvezdo bodo košarkarji Cedevite Olimpije odigrali v četrtek ob 19.00 v beograjski dvorani Aleksandra Nikolića. Serija se bo v Ljubljano preselila v začetku prihodnjega tedna, Zmaji pa bodo aktualne prvake regionalne lige gostili v Areni Stožice. Obračun v največji slovenski športni dvorani se bo začel ob 18.30.

Vstopnice za ogled sobotne tekme so na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket in spletni platformi Moje karte.

 

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji