Novica
12.02.2021

Vrnitev v dvorano v okrnjeni zasedbi

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v okrenjeni zasedbi v najkrajšem možnem času nadaljevalo s košarkarskimi aktivnostmi. Za košarkarji članske ekipe Cedevite Olimpije je teden, ki ga je pretežno zaznamoval prisilni počitek od naporov sezone 2020/21. Hkrati so košarkarji in člani strokovnega štaba opravili testiranje na protitelesa SARS-CoV-2 v krvi za dokaz prisotnosti protiteles COVID-19. Člani … Continued

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v okrenjeni zasedbi v najkrajšem možnem času nadaljevalo s košarkarskimi aktivnostmi.

Za košarkarji članske ekipe Cedevite Olimpije je teden, ki ga je pretežno zaznamoval prisilni počitek od naporov sezone 2020/21. Hkrati so košarkarji in člani strokovnega štaba opravili testiranje na protitelesa SARS-CoV-2 v krvi za dokaz prisotnosti protiteles COVID-19.

Člani zasedbe, pri katerih je rezultat dokazal prisotnost protiteles COVID-19 se bodo v najkrajšem možnem času vrnili v dvorano in nadaljevali s košarkarskimi aktivnostmi. Vsi preostali člani moštva Cedevite Olimpije, pri katerih je test na COVID-19 že pri prvotno opravljenih testiranjih pokazal pozitiven rezultat, ostajajo v samoizolaciji. Njihovo zdravstveno stanje bo še naprej spremljalo zdravniško osebje KK Cedevita Olimpija.

V kolikor pri igralcih, ki so bili pri prvotnih testiranjih negativni, ni bilo dokazana prisotnost protiteles COVID-19, bodo slednji pred vrnitvijo k trenažnemu procesu opravili dodatna testiranja na COVID-19.

Jaka Blažič, Edo Murić, Luka Rupnik, Alen Hodžić in Žiga Dimec bodo v nedeljo, navkljub dejstvu, da je bila KK Cedevita Olimpija s Košarkarsko zvezo Slovenije v pogovorih, da tokratni kvalifikacijski cikel na EuroBasket 2022 izpustijo, začeli z reprezentančno akcijo.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji