Novica
10.10.2020

VIDEO: Rion Brown zablestel proti Krki

Krilo Cedevite Olimpije Rion Brown je minulo nedeljo proti novomeški Krki v Stožicah na obračunu prvega kola Lige ABA zablestel z 21 točkami in šestimi skoki. V uvodnem kolu 7DAYS EuroCupa se Rion Brown v Parizu proti Nanterrju 92 ni najbolje znašel. V skoraj 20 minutah igre je dosegel zgolj eno točko, podelil pa še … Continued

Krilo Cedevite Olimpije Rion Brown je minulo nedeljo proti novomeški Krki v Stožicah na obračunu prvega kola Lige ABA zablestel z 21 točkami in šestimi skoki.

V uvodnem kolu 7DAYS EuroCupa se Rion Brown v Parizu proti Nanterrju 92 ni najbolje znašel. V skoraj 20 minutah igre je dosegel zgolj eno točko, podelil pa še eno asistenco in tekmecem ukradel eno žogo. S tem je Rion postal velik dolžnik vsem navijačem, a zaupanje celotnega ljubljanskega kluba je Brown upravičil že na prvi tekmi nove sezone Lige ABA proti novomeški Krki.

Že trojka ob koncu prve četrtine je nakazala, da bo to Rionov večer, saj je z zelo dobro predstavo nadaljeval tudi v drugem delu tekme, na koncu pa se je ustavil pri 21 točkah. Ob tem je potrebno vsekakor omeniti, da je zadel čisto vse mete iz igre, ki jih je vrgel proti obroču Krke (2/2 za dve, 4/4 za tri), roka se mu je malček zatresla le na črti prostih metov, saj je zadel pet od sedmih metov. Ob tem je v svojo statistiko vpisal še šest skokov, dve pridobljeni žogi in eno blokado.

Skupaj s Kendrickom Perryjem je Brown poskrbel tudi za najbolj atraktivno akcijo tekme. Na začetku tretje četrtine je žoga zelo lepo krožila med Zmaji, nato pa jo je Perry zalučal proti obroču, kjer jo je pobral Rion, in akcijo atraktivno zaključil s silovitim zabijanjem.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji