Novica
07.07.2023

Cedevita Olimpija v BKT EuroCupu v skupini A

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v novi tekmovalni sezoni 2023/24 v BKT EuroCupu nastopali v skupini A. Ljubljančane v novi sezoni Evropskega pokala čaka prenovljeni sistem tekmovanja in nove zahtevne preizkušnje v drugem najbolj kakovostnem evropskem košarkarskem tekmovanju. Cedevita Olimpija je dobila tekmece v novi tekmovalni sezoni BKT EuroCupa. V novi sezoni Evropskega pokala bodo ljubljanski … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v novi tekmovalni sezoni 2023/24 v BKT EuroCupu nastopali v skupini A. Ljubljančane v novi sezoni Evropskega pokala čaka prenovljeni sistem tekmovanja in nove zahtevne preizkušnje v drugem najbolj kakovostnem evropskem košarkarskem tekmovanju.

Cedevita Olimpija je dobila tekmece v novi tekmovalni sezoni BKT EuroCupa. V novi sezoni Evropskega pokala bodo ljubljanski Zmaji nastopali v skupini A, kjer jim bodo nasproti stale ekipe Hapoel Tel Aviv, Joventut Badalona, Paris Basketball, Umana Reyer, Wolves Vilnius, Bešiktaš, Veolia Towers Hamburg, Prometej in London Lions.

Z Joventutom, Umano Reyer in Prometejem so se Ljubljančani že pomerili v rednem delu tekmovalne sezone 2022/23, v kateri se Zmaji niso uspeli prebiti v končnico tekmovanja. Joventut in Prometej sta se v minuli sezoni prebila vse do polfinala tekmovanja, Hapoel Tel Aviv in Paris Basketball pa sta v minuli sezoni nastopali v četrtfinalu. Iz skupine A so se v sezoni 2022/23 v končnico prebile še ekipe Veolia Towers Hamburg, London Lions in Umana Reyer.

“Pred nami je nova sezona v Evropskem pokalu, v katerem bomo pod imenom Cedevita Olimpija nastopali še peto sezono zapored. Naša skupina je atraktivna in močna, nasproti nam bodo stali številni dobri klubi, nov tekmovalni sistem pa s seboj zagotovo prinaša izredno zanimivo sezono. O tekmovalnih ciljih je ta trenutek nehvaležno govoriti, saj vsa moštva še vedno sestavljamo ekipe za novo sezono, zagotovo pa si želimo izboljšati rezultate iz prejšnje sezone. Vsekakor upamo, da se nam bodo navijači v čim večjem številu pridružili na vseh naših domačih tekmah, verjamem pa, da bodo fantje na parketu vedno dali vse od sebe,” je po žrebu v Barceloni povedal direktor Cedevite Olimpije, Davor Užbinec.

BKT EuroCup bo v sezoni 2023/24 potekal v spremenjenem formatu. Dvajset ekip bo še naprej razdeljenih v dve skupini, iz vsake skupine pa se bo v končnico uvrstilo po šest ekip, namesto osmih, kot je to potekalo do sedaj. Najboljši ekipi skupin iz rednega dela sezone se bosta uvrstili neposredno v četrtfinale. Ekipe, ki bodo uvrščene med tretjim in šestim mestom se bodo v osmini finala med seboj pomerile za preostala mesta v četrtfinalnih obračunih. Medtem, ko bodo tekme osmine finala in četrtfinala ponovno potekale po sistemu enega izločilnega obračuna, bodo polfinalni boji in finalni obračun potekali v sistemu na dve dobljeni tekmi.


Vsi košarkarski navdušenci si lahko že danes zagotovite sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem članske ekipe KK Cedevita Olimpija v tekmovalni sezoni 2023/24! Sezonske vstopnice si lahko zagotovite po predprodajni ceni in po posebni ceni, ki jo prinaša aplikacija 6.Zmaj. 

ZAGOTOVLJEN SEDEŽ V STOŽICAH IN TIVOLIJU! 

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v tekmovalni sezoni 2023/24 svoje domače tekem igrali v dveh dvoranah, dvorani Stožice in dvorani Tivoli. Z nakupom sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem si boste svoj sedež zagotovili v obeh dvoranah.

MOŽNOST NAKUPA NA OBROKE! 

Če si želite zagotoviti sezonsko vstopnico in jo odplačevati na obroke, lahko pri našem sponzorju NLB to enostavno uredite z NLB plačilno kartico z odloženim plačilom Mastercard, Visa ali Karanta, ki omogočajo obročno plačevanje.

APLIKACIJA 6.ZMAJ 

Z aplikacijo 6.Zmaj si lahko vsak navijač zagotovi poseben, 20-odsotni popust pri nakupu sezonske vstopnice za tekmovalno sezono 2023/24. Akcijska ponudba bo trajala vse do 4. septembra 2023. V kolikor si želite sezonsko vstopnico zagotoviti po predprodajni ceni, si jo lahko zagotovite s posebnim 15-odsotnim popustom, prav tako do 4. septembra 2023.

Kodo za popust si lahko pridobite s prijavo v aplikacijo 6.Zmaj.

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji