Novica
13.04.2022

Mlada zasedba izgubila v Novem mestu

V sredo je pomlajena zasedba Cedevite Olimpije na zaostali tekmi petega kola drugega dela državnega prvenstva gostovala v Novem mestu in izgubila proti Krki z rezultatom 69:94. Cedevita Olimpija je v pomlajeni zasedbi v sredo gostovala v Novem mestu in na zaostali tekmi petega kola drugega dela državnega prvenstva izgubila proti novomeški Krki z rezultatom … Continued

V sredo je pomlajena zasedba Cedevite Olimpije na zaostali tekmi petega kola drugega dela državnega prvenstva gostovala v Novem mestu in izgubila proti Krki z rezultatom 69:94.

Cedevita Olimpija je v pomlajeni zasedbi v sredo gostovala v Novem mestu in na zaostali tekmi petega kola drugega dela državnega prvenstva izgubila proti novomeški Krki z rezultatom 69:94.

Zasedba, ki jo v drugem delu državnega prvenstva vodi Miro Alilović, tokrat žal ni bila kos Novomeščanom. Slednji so si na svojem domačem parketu že v prvi četrtini priigrali prednost z dvomestnim številom točk, nato pa svoj naskok povečevali in Zmajem nikoli niso dopustili, da se resneje približajo.

Najboljši strelec v zeleno-oranžnem dresu je bil Blaž Habot, ki je ob devetih skokih dosegel 21 točk, sledil pa mu je Mirko Mulalić, ki jih je dodal štirinajst.

V soboto ob 17.00 Cedevito Olimpija čaka zaostala preizkušnja 15. kola regionalne lige z Borcem iz Čačka v Areni Stožice. V torek ob 19.00 bodo Zmaji v stoženski dvorani na obračunu osmine finala 7DAYS EuroCupa gostili Turk Telekom. Vstopnice za ogled obeh tekem so že na voljo na www.shop.olimpija.com.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 5. KOLO

ŠD Leona Štuklja (Novo mesto, Slovenija), sreda, 13. april:
KRKA – CEDEVITA OLIMPIJA 94:69 (28:16, 24:22, 26:20, 16:11)

Cedevita Olimpija: Duščak 10 (9 podaj), Ščuka 6 (8 skokov), Radovanović 9 (8 skokov), Habot 21 (9 skokov), Mulalić 14, Jovanović 5, Kordelič, Daneu 4, Vračko.

STATISTIKA
FOTOGALERIJA

LESTVICA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji