Novica
11.04.2022

Po ogorčenem boju poraz proti Iliriji

Pomlajena zasedba Cedevite Olimpije je v ponedeljek v šestem kolu drugega dela državnega prvenstva v Hali Tivoli gostila Nutrispoint Ilirijo in po ogorčenem boju izgubila z rezultatom 82:84. Cedevita Olimpija je v Hali Tivoli na obračunu šestega kola drugega dela državnega prvenstva po hudem boju doživela poraz proti Nutrispoint Iliriji (82:84). Za mlade Zmaje je … Continued

Pomlajena zasedba Cedevite Olimpije je v ponedeljek v šestem kolu drugega dela državnega prvenstva v Hali Tivoli gostila Nutrispoint Ilirijo in po ogorčenem boju izgubila z rezultatom 82:84.

Cedevita Olimpija je v Hali Tivoli na obračunu šestega kola drugega dela državnega prvenstva po hudem boju doživela poraz proti Nutrispoint Iliriji (82:84). Za mlade Zmaje je to tretji poraz v tej sezoni Lige Nova KBM za prvaka.

Obračun v legendarni dvorani se je odločal povsem v izdihljajih srečanja. Najprej je Marko Radovanović poskrbel za prednost Cedevite Olimpije z 82:81, na drugi strani pa je s košem pod osebno napako in zadetim dodatnim prostim metom vrnil Luka Vončina. Zmaji so imeli zadnji napad za zmago, žal pa met Dana Duščaka ni našel poti skozi obroč.

Radovanović je tekmo sklenil s 24 točkami, 13 skoki in petimi asistencami, Luka Ščuka je dosegel 16 točk, Žiga Daneu pa 13. Dvomestno število točk sta dosegla še Blaž Habot in Mirko Mulalić.

Pomlajena zasedba bo v sredo na novi preizkušnji v državnem prvenstvu gostovala pri novomeški Krki, v soboto pa Cedevito Olimpijo v regionalni ligi čaka dvoboj z Borcem iz Čačka v stoženski dvorani.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 6. KOLO

Hala Tivoli (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 11. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – NUTRISPOINT ILIRIJA 82:84 (18:24, 25:26, 19:17, 20:17)
Cedevita Olimpija:
Jovanović, Kordelič, Duščak 9 (12 asistenc, 6 skokov), Daneu 13, Hodžić, Ščuka 16, Radovanović 24 (13 skokov, 5 asistenc), Habot 10 (6 skokov), Mulalić 10.

STATISTIKA
FOTOGALERIJA

LESTVICA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji