Novica
26.12.2022

V torek mladi Zmajčki začenjajo s tradicionalnim božičnim turnirjem

Za košarkarje Cedevite Olimpije do 13. leta se v torek v zagrebški Dubravi začenja tradicionalni božični turnir, na katerem bo med 27. in 29. decembrom nastopalo 24 klubov iz osmih držav. Cedevita Olimpija bo v torek začela z nastopi na tradicionalnem, že 19. mednarodnem božičnem turnirju Košarkarskega kluba Dubrava. Spomnimo, lansko leto je ljubljanski kolektiv … Continued

Za košarkarje Cedevite Olimpije do 13. leta se v torek v zagrebški Dubravi začenja tradicionalni božični turnir, na katerem bo med 27. in 29. decembrom nastopalo 24 klubov iz osmih držav.

Cedevita Olimpija bo v torek začela z nastopi na tradicionalnem, že 19. mednarodnem božičnem turnirju Košarkarskega kluba Dubrava. Spomnimo, lansko leto je ljubljanski kolektiv tudi osvojil naslov zmagovalca, prvega za klub iz Ljubljane po letu 2011. Mladi Zmajčki bodo tekmovanje začeli v skupini H, v kateri ji bodo nasproti stali košarkarji izraelskega Maccabija in Kraljevice. Tekme v skupinskem delu turnirja bodo košarkarji Cedevite Olimpije odigrali v dvorani OŠ Granešina. V torek ob 14.00 se bodo pomerili z Maccabijem, ob 16.30 pa še s Kraljevico.

Božični turnir bo tokrat potekal v dvoranah Vodoskok, OŠ Mato Lovrak in OŠ Granešina. V dvorani OŠ Granešina bodo ekipe odigrale tudi zaključne boje turnirja, ki jih bo možno spremljati preko spletnega prenosa.

BOŽIČNI TURNIR KK DUBRAVA (27.-29. december 2022)

OŠ Granešina

Torek, 27. december, ob 14.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – MACCABI

Ob 16.30:
KRALJEVICA – CEDEVITA OLIMPIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji