Novica
26.02.2021

V Stožice s kavča!

V sodelovanju z enim od najzvestejših sponzorjev, Zavarovalnico Triglav, bo KK Cedevita Olimpija za obračun z italijansko ekipo Virtus Bologna Segafredo pripravil tudi posebno virtualno tribuno. Tekmo bo možno v neposrednem prenosu spremljati na Šport TV 1, ker pa epidemiološke razmere v Sloveniji še ne dovoljujejo prisotnosti navijačev na tribunah, se je ljubljanski klub odločil, … Continued

V sodelovanju z enim od najzvestejših sponzorjev, Zavarovalnico Triglav, bo KK Cedevita Olimpija za obračun z italijansko ekipo Virtus Bologna Segafredo pripravil tudi posebno virtualno tribuno. Tekmo bo možno v neposrednem prenosu spremljati na Šport TV 1, ker pa epidemiološke razmere v Sloveniji še ne dovoljujejo prisotnosti navijačev na tribunah, se je ljubljanski klub odločil, da bo za vse podpornike Zmajev v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav pripravil edinstveno izkušnjo. 

Kljub razmeram, ki trenutno vladajo v Sloveniji in po celotnem svetu, želi KK Cedevita Olimpija svoji članski ekipi omogočiti navijaško podporo s tribun stoženske lepotice, vsem navijačicam in navijačem pa edinstveno navijaško izkušnjo.

Vse navijačice in navijače vabimo, da za naše Zmaje navijajo iz varnega zavetja domačega kavča.

Zagotovite si svoje virtualno mesto v Areni Stožice in preko aplikacije Zoom glasno navijajte za Cedevito Olimpijo!

POVEZAVA DO PRIJAVE


Za projekt Zmajev nasmeh lahko vsak opravi donacijo, ki znaša 5 EUR. Donacijo lahko vsak opravi s posredovanjem besedilnega sporočila s ključno besedo ZMAJ5 na 1919, preko mobilne denarnice mBills, ter z nakupom vstopnice v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni strani Petrol Ticket, na vseh bencinskih servisih Petrol po celotni Sloveniji ter na spletni strani Moje karte. Zbrani izkupiček bo namenjen akciji Zmajev nasmeh in programu Veriga dobrih ljudi.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji