Novica
14.08.2021

V Stožice 6. septembra prihaja Bayern

Okviren razpored pripravljalnih tekem pred začetkom nove tekmovalne sezone 2021/22 za košarkarje Cedevite Olimpije je dokončno znan. Z izjemo obračuna z evroligaškim Bayernom, ki bo v ponedeljek, 6. septembra, bodo vse domače pripravljalne tekme Zmajev zaprte za javnost. Cedevita Olimpija bo v avgustu in septembru predvidoma odigrala šest pripravljalnih tekem. V soboto, 28. avgusta, se … Continued

Okviren razpored pripravljalnih tekem pred začetkom nove tekmovalne sezone 2021/22 za košarkarje Cedevite Olimpije je dokončno znan. Z izjemo obračuna z evroligaškim Bayernom, ki bo v ponedeljek, 6. septembra, bodo vse domače pripravljalne tekme Zmajev zaprte za javnost.

Cedevita Olimpija bo v avgustu in septembru predvidoma odigrala šest pripravljalnih tekem. V soboto, 28. avgusta, se bodo na Rogli pomerili z EWE Baskets Oldenburgom, v ponedeljek, 30. avgusta, pa v Stožicah z Mitteldeutscherjem. Obe tekmi bosta za javnost zaprti. Sledila bo pot na Hrvaško, kjer bo Cedevita Olimpija med 1. in 3. septembrom sodelovala na mednarodnem turnirju, kjer bodo nastopale še ekipe Cibone, Partizana in Pesara.

V ponedeljek, 6. septembra, bo v Stožicah gostovala ena od najboljših osmih ekip elitne Evrolige v minuli sezoni, nemški Bayern, tekma pa bo odprta za javnost. Vse informacije o prodaji vstopnic bomo izdali kmalu.

Članska ekipa Cedevite Olimpije se še naprej v okrnjeni zasedbi pripravlja na začetek nove sezone. V delovnem tednu, ki je za nami, se je treningom priključil Marcus Keene, ki je v Ljubljano pripotoval v četrtek, vsi preostali košarkarji pa se bodo trenažnemu procesu pridružili v prihajajočih dneh.

PRIPRAVLJALNE TEKME 2021

ŠD Rogla (Rogla, Slovenija), sobota, 28. avgust:
EWE BASKETS OLDENBURG – CEDEVITA OLIMPIJA (zaprta za javnost)

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 30. avgust:
CEDEVITA OLIMPIJA – MITTELDEUTSCHER (zaprta za javnost)

Sreda, 1. september – petek, 3. september:
MEDNARODNI TURNIR V OPATIJI (Partizan NIS, Cibona, Pesaro)

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 6. september:
CEDEVITA OLIMPIJA – BAYERN BASKETBALL

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), petek, 10. september:
CEDEVITA OLIMPIJA – CIBONA (zaprta za javnost)

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji