Novica
12.12.2022

V sredo zaključek zbiranja trajnih živil za družine v stiski

Ekipa Cedevite Olimpije bo v sredo ob 20.00 na dvoboju osmega kola rednega dela 7DAYS EuroCupa v Stožicah gostila italijanski kolektiv Germani Brescia. Obračun z Italijani bo vnovič prepleten z dobrodelnostjo, saj bo ljubljanski klub v okviru projekta Zmajev nasmeh vnovič zbiral trajna živila za družine v stiski. Obdobje treh domačih tekem, ki ga bodo … Continued

Ekipa Cedevite Olimpije bo v sredo ob 20.00 na dvoboju osmega kola rednega dela 7DAYS EuroCupa v Stožicah gostila italijanski kolektiv Germani Brescia. Obračun z Italijani bo vnovič prepleten z dobrodelnostjo, saj bo ljubljanski klub v okviru projekta Zmajev nasmeh vnovič zbiral trajna živila za družine v stiski.

Obdobje treh domačih tekem, ki ga bodo košarkarji Cedevite Olimpije preživeli v Areni Stožice, se počasi zaključuje. Pred zaključkom koledarskega leta 2022 bodo izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca v stoženski lepotici odigrali le še eno tekmo, obračun osmega kola 7DAYS EuroCupa z italijansko Germani Brescio.

Tudi na dvoboju z italijansko ekipo bo v okviru družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh potekalo zbiranje trajnih živil za družine v stiski. Svoj prispevek k dobrodelni akciji bodo lahko vsi navijači prinesli v zeleni ring stoženske dvorane, kjer bo v bližini uradne trgovine KK Cedevita Olimpija, postavljena božična jelka.

Pod trajna živila štejemo testenine, riž, kekse, čokolino, instant juhe, kavo, čaje, kompote ter suho sadje in zelenjavo, konzerve in vloženo zelenjavo, moko, konzervirano meso in mesne izdelke, olje, kis, sol, prepečence, toaste in sladkor.

Vstopnice za ogled sredine tekme so še vedno na voljo na vstopnice.olimpija.com.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji