Novica
22.10.2022

V sredo v Stožicah z Joventutom, v soboto v Tivoliju z MZT-jem!

Po dveh tednih se košarkarji Cedevite Olimpije v sredo vračajo na domači parket! Obračun tretjega kola 7DAYS EuroCupa z Joventutom iz Badalone pa ne bo edini, ki izbrance glavnega trenerja Jurice Golemca čaka v tem tednu. V soboto se bodo Zmaji namreč vrnili na legendarni tivolski parket in se v petem kolu rednega dela regionalne … Continued

Po dveh tednih se košarkarji Cedevite Olimpije v sredo vračajo na domači parket! Obračun tretjega kola 7DAYS EuroCupa z Joventutom iz Badalone pa ne bo edini, ki izbrance glavnega trenerja Jurice Golemca čaka v tem tednu. V soboto se bodo Zmaji namreč vrnili na legendarni tivolski parket in se v petem kolu rednega dela regionalne lige udarili z MZT Skopje Aerodromom.

V sredo ob 19.30 v tretjem kolu skupinskega dela 7DAYS EuroCupa najprej prihaja španski Joventut iz Badalone. Moštvo, ki prihaja iz obrobja Barcelone, ima po dveh odigranih tekmah v novi evropski sezoni na svojem računu po eno zmago in poraz, Zmaji pa bodo skušali v stoženski lepotici zabeležiti svojo prvo zmago v tej sezoni Evropskega pokala.

Obračuni tretjega kola 7DAYS EuroCupa bodo povsod namenjeni tudi praznovanju Noči čarovnic, bolj znane pod imenom “Halloween”. Ob tej priložnosti vse najmlajše košarkarske navdušence spodbujamo k temu, da se nam na sredinem obračunu z Joventutom pridružijo v maskah, ki naj bodo čim bolj grozljive!

NAKUP VSTOPNIC (CEDEVITA OLIMPIJA – JOVENTUT BADALONA; 26. OKTOBER 2022)

V soboto bo sledila selitev na tivolski parket, v Hramu slovenske košarke pa se bodo ljubljanski košarkarji ob 18.00 udarili z makedonskim MZT Skopje Aerodromom. Slednji je prav v četrtem kolu regionalne lige na domačem parketu zabeležil svojo prvo zmago, Ljubljančani pa se bodo skušali pred očmi domačih navijačev vrniti na zmagovalne tirnice v regionalni ligi.

NAKUP VSTOPNIC (CEDEVITA OLIMPIJA – MZT SKOPJE AERODROM; 29. OKTOBER 2022)

Vstopnice za ogled vseh domačih tekem si lahko zagotovite na portalu Eventim Slovenija in portalu Petrol Ticket ter na vseh prodajnih mestih Eventim Slovenija in bencinskih servisih Petrol Slovenija.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji