Novica
10.11.2023

V sredo v Stožicah večer, posvečen študentom

Košarkarje Cedevite Olimpije v sredo ob 18.30 v Stožicah čaka nova preizkušnja v Evropskem pokalu, obračun z Veolio Towersi iz Hamburga pa bo povsem v znamenju študentk in študentov.  Cena vstopnic za študentke in študente bo na sredinem obračunu s Towersi iz Hamburga le 5 EUR. Nakup je možen preko spleta ali na blagajni Arene … Continued

Košarkarje Cedevite Olimpije v sredo ob 18.30 v Stožicah čaka nova preizkušnja v Evropskem pokalu, obračun z Veolio Towersi iz Hamburga pa bo povsem v znamenju študentk in študentov. 

Cena vstopnic za študentke in študente bo na sredinem obračunu s Towersi iz Hamburga le 5 EUR. Nakup je možen preko spleta ali na blagajni Arene Stožice na dan tekme, ob nakupu pa morajo študentke in študenti pokazati veljavno študentsko izkaznico.

Poseben popust bodo imeli študenti tudi v naši uradni trgovini na dan tekme. Ob predložitvi veljavne študentske izkaznice bodo namreč deležni 10% popusta.

V sodelovanju z glavnim partnerjem projekta, Pivovarno Union, bodo v Stožicah na dan tekme tudi akcijske cene pijač, posebne aktivnosti pa so pripravili tudi preostali partnerji, podjetje Atlantic Grupa, Pleško Cars, Povezani EF in Grosbasket. Srečnež, ki se bo preizkusil v Triglav metu s sredine bo lahko domov odšel bogatejši za 5.000 EUR, znova pa nas čaka tudi nagradna igra Heka.

Za vse ostale navijačice in navijače je nakup vstopnic možen na vstopnice.olimpija.com, ter spletnih platformah Eventim Slovenija in Petrol Ticket.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji