Novica
14.12.2021

V soboto brezplačen vstop za otroke do 14. leta

Cedevito Olimpijo v soboto ob 19.00 v Areni Stožice čaka še zadnja domača tekma v koledarskem letu 2021. Četa glavnega trenerja Jurice Golemca se bo v 12. kolu regionalne lige pomerila s Studentskim centrom Derby iz Podgorice, otroci do 14. leta pa bodo imeli brezplačen vstop. Po gostovanju v Benetkah, kjer se bodo košarkarji Cedevite … Continued

Cedevito Olimpijo v soboto ob 19.00 v Areni Stožice čaka še zadnja domača tekma v koledarskem letu 2021. Četa glavnega trenerja Jurice Golemca se bo v 12. kolu regionalne lige pomerila s Studentskim centrom Derby iz Podgorice, otroci do 14. leta pa bodo imeli brezplačen vstop.

Po gostovanju v Benetkah, kjer se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v sredo pomerili z Umano Reyer, bodo Zmaji znova na parket stopili že v soboto ob 19.00, ko v 12. kolu regionalne lige v Stožice prihaja podgoriški SC Derby. Slednji ima po enajstih odigranih tekmah na svojem računu pet zmag in šest porazov, izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca pa bodo skušali zabeležiti še drugo zaporedno zmago v regionalnem tekmovanju.

Otrokom do 14. leta bo omogočen brezplačen vstop na tekmo, kljub temu pa morajo za vstop v dvorano pri sebi imeti brezplačno otroško vstopnico, ki jo pridobite na vseh prodajnih mestih ali na blagajni pred tekmo. Pogoj za pridobitev brezplačne otroške vstopnice je nakup vsaj ene odrasle vstopnice.

Obenem ljubljanski klub pripravlja oblico aktivnosti, namenjenih najmlajšim zaljubljencem v košarko, za največjo popestritev tekme pa bo znova poskrbela Zavarovalnica Triglav, saj še naprej poteka tudi Met s sredine igrišča, ki lahko srečnežu prinese kar 5.000 EUR.

Pred dvorano bo vnovič potekalo tudi testiranje na COVID-19, saj mora vsak obiskovalec ob prihodu v Stožice izpolnjevati t.i. ‘PCT’ pogoje. Testiranje se bo začelo 90 minut pred začetkom tekme, blagajna v Stožicah pa se odpre 60 minut pred prvim sodniškim metom.

Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si) ter www.mojekarte.si. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Na dan tekme si bo možno vstopnico zagotoviti tudi na blagajni Arene Stožice, v izogib morebitni gneči pa priporočamo, da si vstopnico v najkrajšem možnem času zagotovite z nakupom preko spleta.

Zadnje novice#ZmajevoSrce
03.12.2023


Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji