Novica
05.10.2022

VSI V STOŽICE! Prihajata Frutti Extra Bursaspor in Crvena zvezda mts

Košarkarji Cedevite Olimpije so v nedeljo zmagovito vstopili v novo regionalno sezono. V petek jih čaka gostovanje v Splitu, nato pa se vračajo v Ljubljano, kjer bodo v prihodnjem tednu na domačem parketu odigrali dve tekmi. V sredo, 12. oktobra, ob 20.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na obračunu prvega kola 7DAYS EuroCupa v Stožicah … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije so v nedeljo zmagovito vstopili v novo regionalno sezono. V petek jih čaka gostovanje v Splitu, nato pa se vračajo v Ljubljano, kjer bodo v prihodnjem tednu na domačem parketu odigrali dve tekmi.

V sredo, 12. oktobra, ob 20.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na obračunu prvega kola 7DAYS EuroCupa v Stožicah pomerili s turško ekipo Frutti Extra Bursaspor. Finalisti Evropskega pokala iz minule sezone v Stožice prihajajo na uvodni tekmi tekmovanja, prav turški kolektiv pa je v sezoni 2021/22 poskrbel za to, da so Ljubljančani evropsko sezono zaključili v četrtfinalu.

NAKUP VSTOPNIC CEDEVITA OLIMPIJA – FRUTTI EXTRA BURSASPOR (7DAYS EUROCUP)

V nedeljo, 17. oktobra, ob 17.00 pa v stožensko lepotico prihaja evroligaška Crvena zvezda mts, s katero se bodo ljubljanski Zmaji pomerili prvič po polfinalni seriji regionalne lige iz minule sezone. Prav Beograjčani so Cedevito Olimpijo v polfinalu regionalne lige izločili iz končnice in nato osvojili naslov prvaka tekmovanja.

NAKUP VSTOPNIC CEDEVITA OLIMPIJA – CRVENA ZVEZDA MTS (REGIONALNA LIGA)

Vstopnice za ogled obeh tekem so na voljo tudi na portalu Petrol Ticket in na vseh prodajnih mestih Petrol Slovenija.

Pomoč s tribun bo več kot potrebna na obeh prihajajočih domačih tekmah, zato VSI V STOŽICE!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji