Novica
08.05.2021

V polfinalu s Helios Suns

Cedevita Olimpija se bo v polfinalnem nizu Lige Nova KBM za vstopnico v finale državnega prvenstva pomerila z domžalskimi Helios Suns. Košarkarji Cedevite Olimpije in Helios Suns se bodo v polfinalnem nizu Lige Nova KBM znova srečali in udarili za vstopnico v finale državnega prvenstva. Moštvi sta se v polfinalu nazadnje srečali v sezoni 2018/19, … Continued

Cedevita Olimpija se bo v polfinalnem nizu Lige Nova KBM za vstopnico v finale državnega prvenstva pomerila z domžalskimi Helios Suns.

Košarkarji Cedevite Olimpije in Helios Suns se bodo v polfinalnem nizu Lige Nova KBM znova srečali in udarili za vstopnico v finale državnega prvenstva. Moštvi sta se v polfinalu nazadnje srečali v sezoni 2018/19, ko so Zmaji niz dobili po dveh odigranih tekmah.

Spomnimo, četa glavnega trenerja Jurice Golemca si je polfinale priigrala po tem, ko so Ljubljančani po dveh tekmah v četrtfinalu premagali Hopse Polzelo. Helios Suns so za preboj v polfinale v seriji s Šenčurjem potrebovali tri tekme, v soboto pa so v Domžalah na odločilni tretji tekmi slavili tesno zmago z 68:66.

Prva tekma polfinalnega niza bo v petek v Areni Stožice, druga pa v ponedeljek, 17. maja, v Športni dvorani Domžale. Morebitna tretja tekma bo v sredo, 19. maja, znova v stoženski lepotici.

LIGA NOVA KBM, POLFINALE

TEKMA 1

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), petek, 14. maj:
CEDEVITA OLIMPIJA – HELIOS SUNS

TEKMA 2

ŠD Domžale (Domžale, Slovenija), ponedeljek, 17. maj:
HELIOS SUNS – CEDEVITA OLIMPIJA

*Polfinalni niz se igra na dve dobljeni tekmi. Morebitna tretja tekma bo v sredo, 19. maja, v Areni Stožice.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji