Novica
07.07.2021

V petek žreb skupin 7DAYS EuroCupa

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v petek dobilo svoje tekmece v rednem delu nove tekmovalne sezone 2021/22 v tekmovanju 7DAYS EuroCup. Pred začetkom žreba se Zmaji skupaj s Trentom nahajajo v šestem bobnu. 7DAYS EuroCup bo v novi tekmovalni sezoni potekal v spremenjenem formatu. Žreb bo 20 moštev, ki bodo sodelovala v tekmovanju, razdelil v … Continued

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v petek dobilo svoje tekmece v rednem delu nove tekmovalne sezone 2021/22 v tekmovanju 7DAYS EuroCup. Pred začetkom žreba se Zmaji skupaj s Trentom nahajajo v šestem bobnu.

7DAYS EuroCup bo v novi tekmovalni sezoni potekal v spremenjenem formatu. Žreb bo 20 moštev, ki bodo sodelovala v tekmovanju, razdelil v dve skupini po 10 ekip. V rednem delu sezone bo vsaka ekipa odigrala 18 tekem, devet na domačem in devet na gostujočem parketu. Najboljših osem moštev iz vsake skupine bo napredovalo v izločilne boje.

Že pred žrebom je bilo 20 ekip razdeljenih v deset bobnov, glede na rezultate v zadnjih treh sezonah. Cedevita Olimpija se pred žrebom skupaj z ekipo Dolomiti Energia Trento nahaja v šestem bobnu.

V tekmovalni sezoni 2020/21 je ljubljanski klub na 16 tekmah zabeležil 10 zmag, prvič v zgodovini pa so lahko ljubljanski košarkarski navdušenci spremljali boje najboljših 16 moštev Evropskega pokala. Cedevita Olimpija je bila od napredovanja v četrtfinale tekmovanja oddaljena le eno zmago.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji