Novica
09.12.2022

V nedeljo med glavnim odmorom met plišastih igračk na parket!

Decembrska akcija Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija v okviru projekta Zmajev nasmeh bo svoj vrhunec doživela v nedeljo, na obračunu desetega kola rednega dela AdmiralBet Lige ABA s Partizanom Mozzart Bet! Med glavnim odmorom obračuna z Beograjčani bo namreč potekal met plišastih igrač na parket stoženske dvorane, ljubljanski kolektiv pa bo vse zbrane igrače poklonil otrokom … Continued

Decembrska akcija Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija v okviru projekta Zmajev nasmeh bo svoj vrhunec doživela v nedeljo, na obračunu desetega kola rednega dela AdmiralBet Lige ABA s Partizanom Mozzart Bet! Med glavnim odmorom obračuna z Beograjčani bo namreč potekal met plišastih igrač na parket stoženske dvorane, ljubljanski kolektiv pa bo vse zbrane igrače poklonil otrokom Centra za socialno delo Ljubljana Bežigrad.

V nedeljo nas v Stožicah ne čaka zgolj košarkarski spektakel z dvobojem med Cedevito Olimpijo in evroligaškim Partizanom iz Beograda. Dvoboj bomo dodatno popestrili z metom plišastih igračk na parket stoženske lepotice v času glavnega odmora, vse igračke pa bo ljubljanski klub daroval otrokom Centra za socialno delo Ljubljana Bežigrad.

Vsak, ki bo na tekmo s seboj prinesel plišasto igračko, bo hkrati prejel brezplačno vstopnico za ogled dvoboja 12. kola regionalne lige med Cedevito Olimpijo in Mornarjem iz Bara, ki bo 27. decembra v Hali Tivoli. Če igračke slučajno ne boste imeli s seboj, si boste lahko plišastega zmajčka Olija ta dan v uradni trgovini zagotovili po posebnem, 20% popustu!

V Areni Stožice bo še naprej potekalo zbiranje trajnih živil za družine, ki so se znašle v stiski. Svoj prispevek k dobrodelni akciji bodo lahko vsi navijači prinesli v zeleni ring stoženske dvorane, kjer  bo v bližini uradne trgovine KK Cedevita Olimpija, postavljena božična jelka. Pod trajna živila štejemo testenine, riž, kekse, čokolino, instant juhe, kavo, čaje, kompote ter suho sadje in zelenjavo, konzerve in vloženo zelenjavo, moko, konzervirano meso in mesne izdelke, olje, kis, sol, prepečence, toaste in sladkor.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji