Novica
06.12.2023

V nadaljevanje sezone brez Klemna Prepeliča

Po malo več kot mesecu dni člansko zasedbo Cedevite Olimpije zapušča slovenski reprezentant Klemen Prepelič. Član zlate slovenske reprezentance iz leta 2017 se je v Ljubljano preselil konec oktobra in z ljubljanskim klubom podpisal dvomesečno odprto pogodbo. V Ljubljano se je Klemen Prepelič konec oktobra vrnil po skoraj desetletju in takoj pokazal vse svoje kvalitete. … Continued

Po malo več kot mesecu dni člansko zasedbo Cedevite Olimpije zapušča slovenski reprezentant Klemen Prepelič. Član zlate slovenske reprezentance iz leta 2017 se je v Ljubljano preselil konec oktobra in z ljubljanskim klubom podpisal dvomesečno odprto pogodbo.

V Ljubljano se je Klemen Prepelič konec oktobra vrnil po skoraj desetletju in takoj pokazal vse svoje kvalitete. 31-letni branilec je v BKT EuroCupu na šestih tekmah v povprečju dosegal 16,2 točki, 8,7 asistenc in 2,7 skoka na tekmo, v AdmiralBet Ligi ABA pa je na parket prav tako stopil na šestih tekmah in v povprečju dosegal 14,2 točki, 8,2 asistenci in 1,8 skoka na tekmo. Na kar šestih tekmah je Prepelič v statistiko vpisal učinek dvojnega dvojčka.

V tem obdobju je bil Prepelič najboljši asistenc Evropskega pokala in regionalne lige, Cedevita Olimpija pa je v regionalnem tekmovanju zabeležila pet zmag, v EuroCupu pa je na vseh šestih tekmah ostala brez zmage.

Vsi v klubu se Klemnu zahvaljujemo za vse, kar je napravil v zadnjem mesecu in pol v dresu Cedevite Olimpije, in mu želimo vso srečo v nadaljevanju kariere!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji