Novica
20.07.2022

V dresu Cedevite Olimpije ostaja tudi Yogi Ferrell!

V Cedeviti Olimpiji bomo še naprej spremljali tudi ameriškega organizatorja igre z izkušnjami z igranjem v Ligi NBA in elitni Evroligi, Yogija Ferrella, ki se je ljubljanskemu kolektivu pridružil na sredini minule sezone. Po Edu Muriću, Alenu Omiću in Zoranu Dragiću, je Cedeviti Olimpiji v Ljubljani uspelo zadržati še enega od nosilcev igre iz sezone … Continued

V Cedeviti Olimpiji bomo še naprej spremljali tudi ameriškega organizatorja igre z izkušnjami z igranjem v Ligi NBA in elitni Evroligi, Yogija Ferrella, ki se je ljubljanskemu kolektivu pridružil na sredini minule sezone.

Po Edu Muriću, Alenu Omiću in Zoranu Dragiću, je Cedeviti Olimpiji v Ljubljani uspelo zadržati še enega od nosilcev igre iz sezone 2021/22. V slovenski prestolnici namreč ostaja tudi ameriški organizator igre Yogi Ferrell, ki se je Zmajem pridružil sredi minule sezone in takoj postal eden od ključnih členov slovenskih državnih, pokalnih in superpokalnih prvakov, obenem pa ljubljenec navijačev ljubljanskega kolektiva.

»Zadovoljen sem, da bom še naprej del Cedevite Olimpije, in da bom znova združil moči z Edom, Zoranom in Alenom ter vsemi ostalimi fanti, ki so ostali v Ljubljani od minule sezone ter temi, ki so se nam in se nam še bodo pridružili to poletje. Verjamem, da bomo v novo sezono vstopili visoko motivirani, da popravimo rezultat iz minule sezone, in da bodo vsi navijači še naprej uživali v naših dobrih predstavah in borbenih igrah. Komaj čakam, da se začne nova sezona,« je ob podaljšanju pogodbe s Cedevito Olimpijo povedal Ferrell.

Yogi Ferrell je v tekmovalni sezoni 2021/22 v dresu Cedevite Olimpije zaigral na 15 tekmah 7DAYS EuroCupa in 22 tekmah regionalne lige, že prej pa je v dresu grškega Panathinaikosa nastopil na petih tekmah elitne Evrolige. V regionalni ligi je v povprečju dosegal 12,6 točke, 3,4 asistence in 2,4 skoka, v Evropskem pokalu pa je beležil 15,3 točke, 4,7 asistence in 2,6 skoke na obračun.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji