Novica
13.12.2023

V decembru znova skupaj za Zmajev nasmeh!

Domače tekme članske zasedbe Cedevite Olimpije so v decembru v duhu družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh znova odete v dobrodelnost. Na vseh domačih tekmah Zmaji namreč zbirajo trajna živila, ki jih bodo nato podarili organizaciji Anina zvezdica, domači obračun z novomeško Krko v regionalni ligi pa bo popestril met plišastih igračk na parket, igračke pa … Continued

Domače tekme članske zasedbe Cedevite Olimpije so v decembru v duhu družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh znova odete v dobrodelnost. Na vseh domačih tekmah Zmaji namreč zbirajo trajna živila, ki jih bodo nato podarili organizaciji Anina zvezdica, domači obračun z novomeško Krko v regionalni ligi pa bo popestril met plišastih igračk na parket, igračke pa bo ljubljanski klub nato poklonil otrokom v stiski.

Trajna živila, kamor štejemo testenine, riž, kekse, čokolino, instant juhe, kavo, čaje, kompote ter suho sadje in zelenjavo, konzerve in vloženo zelenjavo, moko, konzervirano meso in mesne izdelke, olje, kis, sol, prepečence, toaste in sladkor, bomo na tekmah regionalne lige in Evropskega pokala zbirali v zelenem predelu dvorane, kjer bo postavljena božična jelka. Svoj delež k Zmajevem nasmehu bodo pristavili vsi člani Zmajeve družine in tako skušali polepšati praznični čas vsem, ki so se znašli v stisku.

Slovenski derbi v regionalni ligi z novomeško Krko, ki bo v soboto, 16. decembra, ob 15.00, v Hali Tivoli, bo dodatno popestril met plišastih igračk na parket tivolske dvorane, vse zbrane igračke pa bo ljubljanski klub poklonil otrokom CSD Ljubljana, Enote Bežigrad.

Vsak, ki bo na tekmo z novomeško Krko s seboj prinesel plišasto igračko, bo prejel brezplačno vstopnico za ogled domačega obračuna BKT EuroCupa s turškim Bešiktašom, ki bo v torek, 19. decembra, v Stožicah. Na dan tekme s Krko bo v uradni trgovini v Tivoliju plišasta igračka uradne maskote Cedevite Olimpije, Zmajčka Olija, na voljo po posebni akcijski ceni.

Na vseh domačih tekmah Cedevite Olimpije je vstop za otroke do 15. leta brezplačen. Za vse ostale navijače pa so vstopnice na voljo na vstopnice.olimpija.com.

Polepšajmo december vsem in pomagajmo tem, ki pomoč najbolj potrebujejo. Skupaj pričarajmo Zmajev nasmeh na lica vseh, ki so se znašli v stiski!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji